23. dec. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Vinczeovci už tvár synčeka neskrývajú, no jednu vec Adela nechápe: Doteraz mi nikto nevysvetlil, prečo...

placeholder
Manželia Vinczeovci.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Je to už rok, odkedy obľúbená moderátorská dvojica privítala spoločné dieťatko.

Domáce promi
23. dec. 2023 o 11:00
Vinczeovci už tvár synčeka neskrývajú, no jednu vec Adela nechápe: Doteraz mi nikto nevysvetlil, prečo...

Je to už rok, odkedy obľúbená moderátorská dvojica privítala spoločné dieťatko.

Adela (43) a Viktor (32) Vinczeovci na otázku rodičovstva nezanevreli ani po tom, čo sa im spoločného potomka nepodarilo počať. Do ich životov prišiel vlani pred sviatkami chlapček, ktorého adopčný proces sa pomaly chýli ku koncu. Dvojica jeho tváričku na sociálnych sieťach nezverejňuje. Ako to vyzerá v súkromí, odhalila Adela portálu Diva.sk.

Dvojica musí kvôli procesu adopcie dodržiavať určitú mlčanlivosť. Žijú však normálny život, a tak sa nevyhnú stretnutiam s inými ľuďmi.

"Keď ideme na plávanie, alebo do kútika, samozrejme ho neskrývame, všetci ho vidia. Ľudia sú slušní, pristupujú k tomu normálne, a to je veľmi sympatické. Nejako to tak prirodzene vnímame, že zbytočne o ňom hovoriť nechceme, aj z toho dôvodu, že už nás celkom pohlcuje nejaký mediálny priestor, a on si to zatiaľ vedome nevybral," vysvetlila pre portál moderátorka.

"Nemáme ani v pláne svojho syna dávať na sociálne siete. Nie z dôvodu adopcie, ale skôr z vnútorného pocitu, že v tom nevidíme zmysel, rovnako, ako nevidím zmysel zdieľať môj život na sociálnych sieťach. Vlastne, doteraz mi nikto nevysvetlil, prečo sa to deje, alebo prečo to ľudia robia. Okrem toho, možno by mu to niekedy v budúcnosti aj prekážalo. Nám je takto veľmi pohodlne a slobodne. Nikoho neukazujeme, nezdieľame, lebo to nepotrebujeme, žijeme si svoje životy," priblížila.

Podľa Vinczeovej sa najviac po príchode dieťatka zmenilo to, že už výhradne chodia len na miesta, kde sú detské kútiky. Okresala tiež pracovné aktivity, no ako je to s časom, ktorý majú s Viktorom len pre seba?

"Keď sme spolu, vždy si vyhradíme čas pre nás dvoch, je to teda väčšinou večer, keď malý zaspí, alebo spoločne niekam vyrazíme. Ale zatiaľ to tak necítime, že by sme išli niekam sami na nejaký víkend, alebo na nejakú noc sami, lebo to tak vnímame, že minimálne mňa náš syn aktuálne celkom potrebuje, takže to ‚‚naše" je tak trošku bokom, ale uvedomujeme si dôležitosť aj toho, tak samozrejme aj na to si vyhrádzame nejaký čas," dodala Adela Vinczeová pre slovenský portál.