20. júl. 2023 o 11:00
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Plačková išla v Chorvátsku na kávu: To, čo sa jej stalo v reštaurácii, bude dlho predýchavať!

placeholder
Zuzana Strausz Plačková si užíva dovolenku v Chorvátsku.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

O tom, čo sa stalo, napísala na sociálnej sieti.

Domáce promi
20. júl. 2023 o 11:00
Plačková išla v Chorvátsku na kávu: To, čo sa jej stalo v reštaurácii, bude dlho predýchavať!

O tom, čo sa stalo, napísala na sociálnej sieti.

Influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková si momentálne vychutnáva oddych v Chorvátsku. Vytúženú dovolenku si užíva so svojou matkou, manželom Reném, synom Dionom a aj so svojou dobrou kamarátkou. Napriek tomu, že začiatok ich výletu nebol najlepší a v Maďarsku zistili, že ich auto má defekt, všetko sa zmenilo po príchode do slnkom zaliatej destinácie.

Hoci sa na prvý pohľad môže zdať, že Zuzana na dovolenke iba leňoší, opak je pravdou. Okrem toho, že má so svojou rodinou bohatý program, myslí aj na pracovné povinnosti a priamo v Chorvátsku predvádza najnovšie športové odevy zo svojej módnej kolekcie pre ženy.

Influencerka má cestovanie v krvi a fanúšikom sa rada pochváli krásami miest, ktoré navštívila. Výnimku neurobila ani tentokrát, no namiesto toho, aby ospevovala samotné Chorvátsko, si na mušku vzala čašníčku, ktorá obsluhovala ju a jej blízkych. Komentár, ktorý od nej dostala na káve, ju potešil a vylepšil deň a rozhodla sa, že niečo načrtne aj na Instagrame.

"Práve som dostala od čašníčky takú pochvalu, že mi na tento týždeň pohladkala srdiečko. Niekedy vám dobre padne pár krásnych slov, ktoré nič nestoja, ale vyčaria ľuďom úsmev na tvári," napísala Zuzana. Síce neprezradila, čo konkrétne jej čašníčka povedala, no z jej opisu je viac než jasné, že na stretnutie s ňou tak skoro nezabudne.