24. apr. 2024 o 06:00
krsk, TASR, Koktejl

Beňová po smrti Flašíka († 66) zverejnila ďalšie FOTO: Tak to má byť!

placeholder
Známy mediálny mág Fedor Flašík a jeho exmanželka Monika Beňová.
Zdroj: TASR - Zuzana Čižmáriková

Odchod exmanžela europoslankyňu hlboko zasiahol.

Domáce promi
24. apr. 2024 o 06:00
Beňová po smrti Flašíka († 66) zverejnila ďalšie FOTO: Tak to má byť!

Odchod exmanžela europoslankyňu hlboko zasiahol.

Behom niekoľkých hodín stratilo Slovensko na začiatku týždňa viaceré výrazné osobnosti. Bol medzi nimi aj podnikateľ a politický marketér Fedor Flašík, ktorý zomrel vo veku 66 rokov. Bol onkologickým pacientom.

Flašík sa narodil 14. januára 1958 v Bratislave. Známy bol hlavne ako podnikateľ v prostredí reklamy a riaditeľ reklamnej agentúry Donar. Stál aj za predvolebnými kampaňami HZDS a Smeru, ktorého bol spoluzakladateľom. V auguste 2001 sa stal aj šéfom volebného tímu strany Smer.

Digitálne hodiny umiestnené oproti prezidentskému palácu, ktoré niekoľko mesiacov odratúvali dni do skončenia volebného obdobia prezidenta Michala Kováča 2. marca 1998, bol tiež nápad Flašíka. V októbri 2016 sa za to Kováčovi ospravedlnil. V máji 2006 uzavrel manželstvo po dlhoročnom vzťahu s Monikou Beňovou, europoslankyňou strany Smer-SD. Rozviedli sa v roku 2017.

Monika sa po rozvode opäť zamilovala a našla si mladšieho partnera. Advokátovi Ľubomírovi Klčovi porodila v roku 2020 ako 52-ročná dcérku Leu. Beňová má ešte dospelého syna Martina z prvého manželstva so zosnulým športovým novinárom Martinom Beňom.

"Odpočívaj v pokoji, Fedi. Navždy ostaneš v našich spomienkach ako dobrý a milý človek s veľkým a spravodlivým srdcom. Myslíme na tvojich najbližších a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť. Všetko ostatné je už súkromné," odkázala Flašíkovi do neba v pondelok europoslankyňa.

V utorok na sociálnych sieťach prehovorila zase o pominuteľnosti a kolobehu života. Zverejnila fotku dcérky, ktorú nájdete v galérii pod článkom. "Dobré ránko s novým dňom. Kolobeh života je večný. Ja som v Štrasburgu a Leuška s tatinkom sa vychystali do škôlky. Tak to má byť, tak život s nami ide. Užívajme si každú minútku s láskou a pokorou. Všetkým VÁM veľmi ďakujem za včerajšok a aj za ďalšie dni, ste úžasní," dodala na Instagrame Beňová.