18. apr. 2024 o 05:00
žani, Koktejl

Kollárovu Lauru chytilo za srdce dojemné vyznanie: Odporúčam prečítať všetkým mužom!

placeholder
Partnerka Borisa Kollára Laura
Zdroj: Instagram/_leyla.lv

Silné vyznanie.

Domáce promi
18. apr. 2024 o 05:00
Kollárovu Lauru chytilo za srdce dojemné vyznanie: Odporúčam prečítať všetkým mužom!

Silné vyznanie.

Pre partnerku Borisa Kollára Lauru je rodina a jej dvaja synovia všetkým. Abnera porodila bývalému šéfovi parlamentu a staršieho Peťka má s predchádzajúcim partnerom. Aj preto ju chytilo za srdce emotívne vyznanie fitnes trénera Janyho Landla. Silné slová venoval svojej polovičke Vierke Ayisi, ktorá nosí pod srdcom ich bábätko.

Cesty dvojice sa v marci minulého roka rozišli, no o pár mesiacov prezradili, že dávajú vzťahu druhú šancu. Netrvalo dlho a odhalili aj radostnú novinku v ich živote. "S veľkou láskou a radosťou s vami zdieľame túto krásnu novinku. Nesmierne sa tešíme a prežívame momentálne jedno z najkrajších období v našom živote,“ napísali v novembri v spoločnom príspevku.

Vierke a Janymu to klape a dokonca sa vo februári zasnúbili. Tréner sa snaží byť v tehotenstve partnerke veľkou oporou. "Ďakujem, ako to celé zvládaš, ako každý deň bojuješ s únavou a emóciami. Uvedomujem si, že tvoriť v sebe nový život, dýchať za 4 pľúca a dávať energiu 2 srdciam musí byť neskutočne náročné a vyčerpávajúce. Ťažie než akýkoľvek náročný rok v práci alebo športová príprava," začal svoj príspevok budúci otec.

Dcéra Fredyho Ayisiho musí zvládať všetky neidentifikovateľné emócie a nálady. "Vždy mám chuť si poplakať s tebou, keď to na teba príde, či už pri filme alebo len tak, keď vyjdeš zo sprchy. Viem, že sú to slzy šťastia, ale chcem, aby si vedela, že sme v tom spolu," odkázal verejne snúbenici.

Ak by mal tú moc, zobral by na seba aspoň jeden deň z prekrásnej, ale ťažkej cesty. "No viem, že práve preto to matka príroda dala na starosti vám, lebo my muži by sme to nezvládli. Preto som tu vždy pre teba, bez slov ťa objímem, vypočujem a poviem: ‘Milujem ťa, všetko zvládneme, si úžasná žena a budeš skvela maminka’," vyznal v závere svoje city.

Laura zdieľala príspevok na svojom profile a odporučila ho všetkým chlapom. "Príklad toho, ako by to malo vyzerať. Vierka je úžasná žena a prajem vám nekonečno veľa šťastia. Krásna rodinka!" napísala blondínka.