21. dec. 2023 o 18:00
izabela, Koktejl

Tragická smrť mladého futbalistu († 26): Z vianočného posedenia so spoluhráčmi sa už nikdy nevrátil

placeholder
Mladý futbalista († 26) náhle zomrel. (ilustračné foto)
Zdroj: iStock

V sekunde prišiel o život.

Šport
21. dec. 2023 o 18:00
Tragická smrť mladého futbalistu († 26): Z vianočného posedenia so spoluhráčmi sa už nikdy nevrátil

V sekunde prišiel o život.

Iba 26-ročný Sam Wilson si zašiel so svojimi spoluhráčmi z AFC Curzon do podniku, no netušili, že o pár hodín ich zmetie dodávka a mladý futbalista nehodu neprežije. Sam s priateľmi odchádzali v sobotu (16. december) okolo druhej hodiny ráno z baru, keď o chvíľu neskôr do niektorých z nich narazila dodávka.

Po zrážke bol v centre anglického mesta Ilkeston zatknutý 27-ročný muž, pravdepodobne vodič dodávky, ktorý je podozrivý z vraždy, informuje Daily Mail.

„Trvalo mi celý deň, kým som spracoval to, čo sa stalo dnes skoro ráno. Píšem to však so zlomeným srdcom. So Samom som sa prvýkrát stretol v Long Eaton Utd a už keď som ho videl hrať, vedel som, že je dobrý,“ povedal tréner Wayne Riley.

Pre denník Mirror povedal, že Sam bol jeden z najúprimnejších a najmilších ľudí, akých by ste si kedy priali stretnúť, a dodal: „Nemal v tele ani kúsok zla a pre každého by urobil aj to posledné. Bude skutočne chýbať svojej rodine, priateľom a všetkým spoluhráčom. Odpočívaj v pokoji Sam, kým sa znovu nestretneme.“

Jeho rodina teraz spustila zbierku na získanie peňazí, aby zvládla pokryť pohrebné náklady: „Ako mnohí z vás vedia, môj brat Sam bol v sobotu skoro ráno tragicky zabitý opitým vodičom. Naše srdcia budú navždy zlomené a neexistujú slová, ktoré by opísali obrovskú dieru, ktorú to v nich zanechalo.“ Na stránke sa už vyzbieralo 7 350 libier, čím sa prekonal cieľ.

Zdroj denníka Mail uviedol, že spoluhráči z klubu AFC Curzon v Long Eatone mali pôvodne ísť na nočný výlet do Nottinghamu, ale presunuli sa do neďalekého Ilkestonu, pretože si mysleli, že v meste bude príliš rušno.

Podozrivý stále zostáva vo väzbe. Policajný zbor uviedol, že v súvislosti s týmto incidentom po nikom inom ani nepátrajú. Dodávku, ktorá je podozrivá z účasti na nehode, našli v Stapleforde vzdialenom osem kilometrov za hranicou s Nottinghamshire. Polícia naďalej hliadkovala na námestí, kde došlo k zrážke, aby upokojila obyvateľov.