25. apr. 2024 o 11:00
žani, Koktejl

FOTO Speváčka Tina s očami plnými sĺz: Toto snáď ani nie je možné!

Speváčka síce skončila pred bránami semifinále, no je vďačná, že si zatancovala v nablýskanej šou.

Domáce promi
25. apr. 2024 o 11:00
FOTO Speváčka Tina s očami plnými sĺz: Toto snáď ani nie je možné!

Speváčka síce skončila pred bránami semifinále, no je vďačná, že si zatancovala v nablýskanej šou.

V ôsmom kole Let's Dance si svoj labutí tanec zatancovala Tina a Vilém Šír. Dvojica prijala vypadnutie s úsmevom, no v očiach súperov sa leskli slzy. Tina a Vilda patrili k veľkým obľúbencom v šou. Mali obrovské množstvo fanúšikov, ktorí dvojici držali palce a posielali im hlasy.

Tina mala ďakovnú reč v priamom prenose, neskôr napísala silné slová aj na svoj profil. "V každom kroku úsmev a radosť.. cítili sme ju a podarilo sa nám preniesť ju aj na mnohých z vás a myslím, že inú a lepšiu pointu by to ani nemohlo mať. Najväčším prekvapením je moja objavená vášeň pre štandardné tance, v živote by mi nenapadlo, že to v sebe môže skrývať také kúzlo," zverila sa popová a R&B diva.

Znova poďakovala všetkým spolutvorcom šou, profitanečníkom a špeciálne Vildovi. "Ďakujem, že si urobil maximum pre to, aby som pri tebe rástla a zlepšovala sa a aj za to, že ani tvoje tečúce nervy nezabránili našej láske mimo parketu," vyznala sa Tina.

Najväčším darom pre speváčku boli milé správy, komentáre a hlasy od fanúšikov. "Čítam vaše slová, nie sú samozrejmosť a plne si uvedomujem, aké mám šťastie, že už dekády mám úžasné, stabilné, vnímavé, podporujúce a múdre publikum. Nech sa vám vráti všetko pekné, čo smerujete na moju adresu krát 100," odkázala im.

Aj pár dní po konci v Let's Dance ju zaplavovali ďalšie a ďalšie reakcie od ľudí. Tinu pri ich čítaní premohli emócie. "Sedím tu po masáži, čítam si vaše správy a zas revem, lebo toto snáď ani nie je možné. Ste neuveriteľní. Neuveriteľní! Ďakujem za vás," zopakovala niekoľkýkrát.