19. apr. 2024 o 04:00
krsk, Koktejl

Najskôr jazykové tornádo, teraz toto: Kráska z Ruže skončila v bazéne bez spodnej bielizne!

placeholder
Frederika (úplne vľavo) z Ruže pre nevestu nemala na sebe počas súťaže spodnú bielizeň.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Šokovala aj moderátora.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 04:00
Najskôr jazykové tornádo, teraz toto: Kráska z Ruže skončila v bazéne bez spodnej bielizne!

Šokovala aj moderátora.

V najromantickejšej šou Ruža pre nevestu ide do tuhého. V piatej časti bojovali o podnikateľa a ženícha Radka (34) na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Nicole, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú.

Moderátor Krištof Králik si pre všetky dievčatá aj Radka pripravil hru, v ktorej chcel zistiť, ktoré z dievčat sa k ženíchovi najviac hodí. Každý dostal tabuľku, kde mali písať odpovede na Krištofove otázky. Dievča, ktoré malo vždy odpoveď najďalej od tej, ktorá by sa zhodovala s Radkovou, skončilo v bazéne. Bola to vyraďovacia hra a výherkyňa vyhrala rande s Radkom.

Keď bola najďalej od správnej odpovede atraktívna Frederika, prišiel čas, aby ju niekto zhodil do bazéna. Vybrala si Radka a on jej vyhovel. Zrazu prišlo nečakané priznanie. "Ja nemám tie gaťky, mne je všetko vidno," začala sa smiať z bazéna a zostala ponorená až po krk. Zábery nájdete v galérii pod článkom.

"Frederika asi vo vode ešte zotrvá, kým nedotočíme, pretože ako už povedala, nenosí spodnú bielizeň, takže my budeme pokračovať a ona zostane zatiaľ vo vodičke," povedal na kameru rozčarovaný moderátor. "Frederika mi príde taká... Ja to nechcem povedať, to slovo. Dnes si myslím, že s nohavičkami, ako to musela stokrát povedať, aby ho zaujala, tým sa sama opísala," zhodnotila v dokrútke sokyňa Julie.

"Frederika, ako sme sa už dozvedeli, nenosí spodnú bielizeň. Nevyplávala hneď von a držala sa v tom bazéne. Bolo to také zaujímavé," dodal na záver lišiacky Radko, ktorý ju napokon vyzval, aby išla z bazéna von.