30. sep. 2022 o 17:35
žani, Koktejl

Filip Šebo otvorene o porne a priateľke Emme Drobnej: Prekvapivé odhalenie!

placeholder
Emma Drobná a Filip Šebo
Zdroj: instagram/sebofilip

Toto si niektorí zadaní muži nedokážu ani len predstaviť.

Domáce promi
30. sep. 2022 o 17:35
Filip Šebo otvorene o porne a priateľke Emme Drobnej: Prekvapivé odhalenie!

Toto si niektorí zadaní muži nedokážu ani len predstaviť.

Speváčka Emma Drobná (28) a bývalý futbalový útočník Filip Šebo (38) tvoria pár už tri roky a ich vzťah sa javí navonok ako harmonický. Potvrdil to aj športovec v podcaste Bekimovo horúce kreslo. Nikdy nemuseli riešiť žiadnu vážnu hádku a všetky nezhody sa točia okolo drobností, ktoré vedia veľmi rýchlo urovnať.

V rozhovore prišli na pretras aj filmy pre dospelých. Konkrétne, či ich Šebo pozerá sám doma. Jeho odpoveď mnohých prekvapila. "Ruku na srdce! Ja som strašne verný Emme, strašne, takže si nepozriem filmy pre dospelých. Fakt! Respektíve, posledné tri roky som si nepozrel,“ vyhlásil v horúcom kresle. "Ani to nepotrebujem, ani nemám prečo, môj životný film pre dospelých už sa tri roky odohráva doma," vysvetlil svoj dôvod.

Okrem vyhlásení, ktoré obaja dávajú, srší láska aj z ich fotiek na sociálnych sieťach. Už minulý rok sa špekulovalo či dvojica nespečatila svoju lásku počas tajnej svadby. Filip totiž blondínku niekoľkokrát verejne označil za manželku. "Som šťastný, že ťa môžem nazývať mojou manželkou," napísal k spoločnej fotke. Predtým reagoval na záber, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Emma. "Neskutočné, koho mám za manželku ja," napísal v komentároch. Nech je to akokoľvek, vo vzťahu im to očividne klape.