28. sep. 2022 o 13:00
vmr, Koktejl

Princ George prerastá rodičom cez hlavu? Spolužiaka zrušil jednou vetou!

placeholder
Britský princ George.
Zdroj: TASR/AP

Vystrkuje rožky?

Celebrity
28. sep. 2022 o 13:00
Princ George prerastá rodičom cez hlavu? Spolužiaka zrušil jednou vetou!

Vystrkuje rožky?

Môže mať len deväť, ale princ George presne vie, kto je a s drzým spolužiakom si poradil svojsky, informuje britský denník Daily Mail.

Najstarší syn princa Williama a princeznej Kate povedal svojmu spolužiakovi, že jeho otec je kráľ a "mal by si dávať radšej pozor". Vo svojej knihe The New Royals Nicholl to uviedla autorka Katie Nicholl, ktorá tvrdí, že George a jeho súrodenci, princezná Charlotte (7) a princ Louis (4), boli vychovávaní s porozumením pre monarchiu a so zmyslom pre povinnosť.

Dodala, že zatiaľ čo Georgeovi bolo povedané, že jedného dňa bude monarchom, princ a princezná z Walesu sa ho snažia príliš skoro nezaťažovať prílišnými povinnosťami.

Vychovávajú svoje deti, najmä princa Georgea, s vedomím toho, kým je a akú úlohu zdedí, ale chcú ich nezaťažovať zmyslom pre povinnosť,“ napísal Nicholl.

Zároveň poznamenala, že George chápe, že jedného dňa bude kráľom a ako malý chlapec sa doťahoval s kamarátmi v škole a jedného z nich odbil jedinou vetou. "Môj otec bude kráľom, takže si radšej dávaj pozor," cituje malého princa autorka knihy.

Katie vo svojej knihe tiež tvrdila, že Kate Middleton obdivuje rodičovské techniky používané princom Edwardom a grófkou z Wessexu, ktorí majú spoločné deti Lady Louise Windsor (18), a Jamesa, Vikomta Severna (14).

Napriek tomu, že ich rodičia sú členmi kráľovskej rodiny, deti, ktoré sú najmladšími vnúčatami kráľovnej Alžbety II. a princa Philipa, vyrastali bez titulov HRH a mimo očí verejnosti.