27. apr. 2024 o 15:00
jž, Koktejl

Úprimné slová Maroša Kramára po narodení dcérky: Buď ma to vzpruží alebo ma to položí!

placeholder
Maroš Kramár
Zdroj: instagram/maroskramar

Poodhalil svoje súkromie.

Domáce promi
27. apr. 2024 o 15:00
Úprimné slová Maroša Kramára po narodení dcérky: Buď ma to vzpruží alebo ma to položí!

Poodhalil svoje súkromie.

Začiatkom apríla všetkých prekvapila správa o tom, že herec Maroš Kramár (64) sa stal štvornásobným otcom. Po rozvode s Natašou, s ktorou má tri deti, sa Kramár dal dokopy s Inou Oravcovou (38), ktorá mu teraz porodila dcérku Riju. Detaily o štvrtom potomkovi prezradil pre redakciu Báječná žena.

Dcérka dostala netradičné meno, no ako vlastne vzniklo? "Boli všelijaké návrhy. Ja som chcel Riu, lebo som chcel, aby tam bolo „r“ – všetky moje deti majú v mene „r“. A moja partnerka tam dodala to „j“. Ona chcela úplne iné meno, nakoniec som si presadil toto a ona teda pridala to „j“, nech aj ona má na nejakom písmene zásluhu. To si vybojovala, takže máme Riju. A potom sme zistili, že to v preklade znamená nádej. To ma veľmi potešilo, lebo v tomto svete, kde žijeme, je už taká až beznádej, tak ja mám doma nádej," vysvetlil.

Po príchode domov prišlo k naozajstnému zoznamovaniu. "Prvý večer bol taký náročnejší, lebo sa jej nejako nechcelo spať po tom prechode z nemocnice domov, ukazovala nám, aký má pekný hlas. Takže som vlastne celú noc bol s ňou v obývačke a rozprávali sme sa. Zvykali sme si na seba. Ale teraz je to už dobre všetko," prezradil herec.

Keď sa dozvedel, že po 15 rokoch bude mať opäť bábätko, nevedel, ako reagovať. "No, ja som sa dlho tomu bránil, lebo ja si uvedomujem veci – aj to, čo ľudia píšu, tak píšu také veci, ktoré v podstate tiež viem. Že v tomto veku je to možno aj trošku sebecké, nezodpovedné, že dieťa má doma starého otca, bohvie, či vydržím do jeho maturity. Ale na druhej strane je dôležité, aby to dieťa bolo zaopatrené a malo lásku. A toto ja som schopný tej malej dať," obhájil sa Maroš.

Herec 26. apríla oslávi 65 rokov, ako to teraz vníma? "Buď ma to vzpruží alebo ma to položí. Uvidíme. Ale podľa mňa ma to vzpruží a potom ma to položí. Ale vek je len číslo, ako sa hovorí, ja sa cítim zatiaľ celkom dobre. Mám nejaké bolesti v kolenách, ale roboty je ešte dosť, zatiaľ som nevypustil paru. Aj keď moje staršie deti boli malé, väčšinou to bolo na mojej manželke a teraz na mojej partnerke. Ja som tato na hranie," vysvetlil, ako to u nich doma funguje.