02. jún. 2023 o 13:53
krsk, Koktejl

Potvrdené: Twiinska a Ibara čakajú dieťa! Prvé slová po prevalení tehotenstva

placeholder
Ibara a Nízlová tvoria pár.
Zdroj: Instagram/victor_ibara

Speváčka urobila koniec špekuláciám a dohadom.

Celebrity
02. jún. 2023 o 13:53
Potvrdené: Twiinska a Ibara čakajú dieťa! Prvé slová po prevalení tehotenstva

Speváčka urobila koniec špekuláciám a dohadom.

Daniela Nízlová (37) zo sesterského dua Twiins sa konečne vyjadrila k správe o svojom tehotenstve, ktorá momentálne hýbe slovenským šoubiznisom. Daniela a herec a medik Victor Ibara (26) sú spolu krátko, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád. Twiinska Novému Času napokon potvrdila, že sa z nich stanú rodičia.

Fanúšikovia takéto spojenie nečakali. Vzťah Daniely a Victora Ibaru sa prevalil koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov markizáckej šou Let's Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži. O Ibarovi bolo predtým známe, že chodil so spolužiačkou, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.

"Daniela Nízlová je tehotná s Viktorom Ibarom..na začiatku tehotenstva... tento týždeň bola na prvej tehotenskej prehliadke u gynekologičky v Leviciach," uviedol pre Koktejl.sk pred niekoľkými dňami zdroj zo speváčkinho okolia. Daniela však zaryto mlčala.

Dnes už pre známy denník bez okolkov priznáva, že bude dvojnásobnou mamou. "Obaja sa veľmi tešíme. Zároveň nás mrzí, že takú citlivú informáciu niekto vytiahol tak skoro," uviedla v reakcii na osobu, ktorá informovala o tehotenstve. Dvojica mala byť po prevalení svojho tajomstva zaskočená, pretože Daniela je len v druhom mesiaci. Pár si chcel pôvodne nechať všetko pre seba.