17. jún. 2023 o 15:00
žani, Koktejl

Adela Vinczeová dva roky randila so synom slávneho speváka: Aha, ako vyzerá Juraj dnes

placeholder
Adela Vinczeová
Zdroj: instagram/trochu_inak_s_adelou

Padli si do oka so synom hudobníka a skladateľa.

Domáce promi
17. jún. 2023 o 15:00
Adela Vinczeová dva roky randila so synom slávneho speváka: Aha, ako vyzerá Juraj dnes

Padli si do oka so synom hudobníka a skladateľa.

Adela Vinczeová (42) len pred pár dňami oslávila šieste výročie svadby s manželom Viktorom Vinczem (32). Moderátori si užívajú novú etapu života, keď sa z nich na konci minulého roka stali rodičia. Cesta za rodinným šťastím bola pre známu blondínku kľukatá.

Meno Adely, pred svadbou Banášovej, sa sedem rokov spájalo s tanečníkom Petrom Modrovským. Srdce moderátorky si získal aj o šesť rokov mladší spevák Tomáš Bezdeda. S oboma exfrajermi má ukážkové vzťahy, čo dokázali pri posledných dvoch sériách Let’s Dance. Veľkolepý projekt ich spojil a mieste toho, aby zažívali nepríjemné nedele, si všetci spravili spoločnú fotku a dokázali počas šou spolupracovať.

Zrejme prvou vážnejšou známosťou ostrieľanej moderátorky bol syn hudobníka a skladateľa Janka Lehotského. S dnes už režisérom Jurajom Lehotským sa do seba zahľadeli, keď mala Adela sladkých sedemnásť. "Zoznámili sme sa, keď som začínala v televízii Markíza, v Teleráne som moderovala dokrútky a Juraj bol kameraman," citoval ju v minulosti portál pluska.sk.

Pár tvorili dva roky a počas nich sa Adela dokonca objavila aj v klipe legendárneho hudobníka k skladbe Nepokoj. Spätne sa o vzťahu vyjadrili obaja iba pozitívne. "Adela bola šikovná a cieľavedomá baba, vedel som, že sa jej bude dariť. Je úspešná, priniesla niečo nové do práce, ktorú robí. Máme priateľský vzťah, ale nestretávame sa,“ povedal raz Juraj.

Moderátorka ho rovnako vnímala ako šikovného a veľmi talentovaného. "Bol to veľmi pekný vzťah, úplne normálny. Juraj je veľmi šikovný človek, veľmi sa mu darí v tom, čo robí, a ja nemám pocit, že mám právo rozoberať ho," dodala v skratke.