21. sep. 2022 o 18:00
aza, Koktejl

V lotérii vyhral vďaka OMYLU: Z muža je teraz milionár!

placeholder
Austrálčan omylom zadal iné čísla než zvyčajne (ilustračné foto).
Zdroj: iStock

Tak tomu sa hovorí šťastná chyba.

Zahraničie
21. sep. 2022 o 18:00
V lotérii vyhral vďaka OMYLU: Z muža je teraz milionár!

Tak tomu sa hovorí šťastná chyba.

Muž mal vo zvyku pravidelne kupovať lístok do lotérie a zadávať vždy tie isté čísla. Jedenkrát sa však pomýlil, o tom ale nevedel až do osudného telefonátu, ktorý mu navždy zmenil život.

Austrálčan, ktorý zostal v anonymite, uviedol, že pri kúpe lístka online si omylom vybral jedno číslo, ktoré nikdy predtým nepoužil. Netušil, že urobil poriadne šťastnú chybu. "Zvyčajne si vždy tiket kontrolujem hneď po žrebovaní, ale tentokrát som to nespravil. Neskôr som sa naň pozrel uvedomil som si, že som si zle označil čísla. Sú to špeciálne čísla a používam ich zakaždým, ale jedno z čísel na tomto lístku bolo nesprávne,” hovorí o vzrušujúcom zážitku muž.

O tom, že jeho chyba mu zaistila poriadne mastnú výhru netušil dovtedy, kým mu minulý pondelok nezavolali z lotérie. Muž si vtedy uvedomil, že ak by sa v číslach nepomýlil, nikdy by nevyhral. "Keby tú hlúpu chybu nespravím, tak nikdy nevyhrám. Je to sakramentsky fantastické. Je to úžasné. Jeden milión dolárov!" radoval sa výherca.

Muž povedal, že jeho manželka nemá rada, keď kupuje lístky do lotérie. „Prišla za mnou do miestnosti a ja som jej ukázal výhru na svojom telefóne. Teraz je nadšená,” hovorí a dodáva, že peniaze im v budúcnosti poskytnú viac času na rodinu a menej stresovania. "Teraz plánujeme pre rodinu veľkú dovolenku ako prekvapenie. Myslím, že pôjdeme do Európy alebo do Ameriky," prezradila nadšená rodinka pre denník The Sun.