29. jún. 2022 o 11:22
vmr, Koktejl

Záhadná smrť modela Roberta († 21) z relácie Bez servítky: Desivé podozrenie užialenej sestry

placeholder
Robert súťažil v jojkárskej šou bez servítky.
Zdroj: Reprofoto/TV JOJ

Mal celý život pred sebou, no krutý osud to zariadil inak.

Celebrity
29. jún. 2022 o 11:22
Záhadná smrť modela Roberta († 21) z relácie Bez servítky: Desivé podozrenie užialenej sestry

Mal celý život pred sebou, no krutý osud to zariadil inak.

Obrovská tragédia, okolo ktorej visí množstvo otáznikov. Iba 21-ročný Robert Gabriel Vrtík už nie je medzi živými. Rodina, známi a ani fanúšikovia stále nevedia tejto šokujúcej správe uveriť. Mladého muža, ktorý pracoval aj ako model a diváci ho poznajú zo známej jojkárskej šou Bez servítky, našli mŕtveho. Jeho náhly odchod je však opradený záhadou. O Robertovom úmrtí informovala jeho zdrvená sestra Gabriela na sociálnej sieti. Možné okolnosti jeho tragického skonu neskôr prezradila denníku Nový Čas.

"Ďakujem všetkým za úprimnú sústrasť ale nikomu neodpíšem na správy, prepáčte. Len som cítila, že si ho mám aspoň takto uctiť.. Nikto a nič mi už môjho Robka nevráti, je to tá najväčšia bolesť v mojom živote," odkázala užialená Gabika, ktorej po milovanom bratovi v srdci ostane už navždy len prázdne miesto. Robert skúšal šťastie na prehliadkových mólach aj v televízii, nahrával rôzne videá na youtube, no mihol sa dokonca aj vo videoklipe. "Moje slniečko usmiate.. Takto si ťa budem navždy pamätať, ako si usmiaty v tomto klipe.. Každý tvoj dotyk, objatie, cítim bezmocnosť a bolesť. Robko nemôžem bez teba žiť," spomína na svojho súrodenca užialená sestra, ktorá na Facebooku zdieľala klip slovenského rapera Bokiho, kde sa ukázal aj jej brat.

Čo sa však v osudnú stredu mladíkovi stalo? Pre denník Nový Čas sestra Gabriela prezradila desivé podozrenie. „Nevieme presne, čo sa stalo. Brat je ešte stále na pitve a čakáme na výsledky. Polícia všetko vyšetruje, dokonca to mohlo byť aj tak, že môjho brata niekto zabil. V tú osudnú stredu mal napadnúť v Bratislave nejaký muž, ktorý vyšiel z väzenia, ženu a môj brat ju mal akoby zachrániť. Viac neviem, polícia všetko rieši, sami nevieme, čo sa mohlo udiať,“ prezradila z posledných síl pre denník. „V súvislosti s uvedeným prípadom je zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave vedené trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Vo veci sú vykonávané všetky potrebné úkony s cieľom náležitého objasnenia. Vzhľadom na súčasný stav vo vyšetrovaní bližšie informácie nie je možné k prípadu poskytnúť,“ uviedol pre Nový Čas krajského riaditeľstva policajného zboru Michal Szeiff.