29. jún. 2022 o 06:00
žani, Koktejl

Nálož sexi celebrít v plavkách: Adriana Poláková všetkým vytrela zrak!

placeholder
Známe krásky sa ukázali v plavkách.
Zdroj: Instagram

Páni si prídu na svoje. Teploty sa šplhajú už poriadne vysoko. V týchto dňoch preto nie je nič lepšie, ako sa ochladiť v bazéne alebo niekde pri vode.

Domáce promi
29. jún. 2022 o 06:00
Nálož sexi celebrít v plavkách: Adriana Poláková všetkým vytrela zrak!

Páni si prídu na svoje. Teploty sa šplhajú už poriadne vysoko. V týchto dňoch preto nie je nič lepšie, ako sa ochladiť v bazéne alebo niekde pri vode.

Do plaviek sa čoraz častejšie vyzliekajú aj známe Slovenky a Češky. Na fotkách ohurujú svojimi ženskými prednosťami. Najmä pri Lele Ceterovej budú mať muži celkom problém všimnúť si jej tvár. Zrak všetkým vytrela aj známa moderátorka.

Simona Krainová

Česká topmodelka zažiarila v plavkách z vlastného merchu By Simona. "Budú sa predávať aj s tým bruchom?" zavtipkovala pod fotkou jedna fanúšička. Krainová má síce 49 rokov, no stále sa môže pýšiť jednou z najkrajších postáv českého šoubiznisu. Mohla by si na seba obliecť čokoľvek a vyzerala by úžasne. Kombinácie červených bikín a bielych členkových tenisiek sa blondínke taktiež veľmi hodila.

Martina Schindlerová

Do plaviek sa vyzliekla aj Superstáristka Martina Schindlerová (33). Speváčka si nedávno užívala dovolenku na ostrove Sardínia. Nahodila výrazný model, v ktorom predviedla svoju sexi postavu aj bujnú hruď. Páni v komentároch reagovali samými srdiečkami a naživo sa na ňu taktiež zaručene nevedeli vynadívať.

Andrea Verešová

O tom, že slovenská modelka a bývalá miss je rovnako krásna ako v roku 1998, keď získala titul, niet pochýb. Andrea (42) na svojej postave tvrdo maká a preto sa v plavkách môže bez obáv fotiť hocikedy. Pri najnovších záberoch s rozkročenými nohami ju fanúšikovia na Instagrame dokonca prirovnávajú k bohyni. Jeden si je istý, že kráska zverejnila fotku roka.

Lela Ceterová

Snúbenica Karlosa Vémolu pravidelne provokuje pikantnými zábermi. Aj po dvoch deťoch sa môže pochváliť postavou, akú nemá mnoho žien, ktoré ani nerodili. Čierne plavky ledva zakrývali jej ohromné silikóny, ktoré vystavila na lodi na Vltave. "Brutálny narodeninový deň mojej kamošky. Konečne s babami na slniečku. Síce ja bez alkoholu, ale zabávam sa skvelo. Hovorí sa, že ak si s dobrou partou vieš sa zabaviť vždy," napísala k sexi fotkám Lela (33).

Nela Slováková

Po rozchode so slovenským hokejistom Lukášom Kozákom sa česká influencerka poriadne odviazala. Len pred pár dňami zverejnila fotku, kde leží nahá v prikrývkach. Pohrala sa s predstavivosťou nejedného fanúšika. Krátko na to ukázala svoj luxusný zadoček v plavkách a páni museli byť v siedmom nebi. Dúhové nohavičky, ktoré mala Nela na sebe zakryli len to najpodstatnejšie a o pikantnosť záberu sa postarala aj voda, v ktorej ležala. "Nezabúdate, že Slováková je len jedna, že nie?!" napísala k záberu.

Adriana Poláková

Moderátorka Adriana Poláková (45) je známa svojou vášňou k pečeniu, čo sa však ani zďaleka neodráža na jej figúre. Momentálne si užíva dovolenku v Egypte, odkiaľ sa pochválila aj fotkami v plavkách. "Keď začne zapadať slnko, a už nie je taký hic aj volejbal si môžeme zahrať. Takže okrem mora aj trošku športu. A to je všetko. Krásny deň," popriala fanúšikom. Pri mori už predviedla celé čierne plavky so zaujímavým prepletaním v oblasti hrude. Ukázala sa aj vo farebných bikinách. Vtedy by málokto tipoval, že mladá žena vedľa nej je jej dcéra Lucia.