05. jún. 2023 o 09:30
mob, Koktejl

Jaroslav Naď mal škaredý úraz: Dokaličený exminister posiela tvrdý odkaz!

placeholder
Poslanec NR SR za stranu Demokrati Jaroslav Naď mal úraz.
Zdroj: facebook/JaroNadPublic

Športom k trvalej invalidite?

Domáca politika
05. jún. 2023 o 09:30
Jaroslav Naď mal škaredý úraz: Dokaličený exminister posiela tvrdý odkaz!

Športom k trvalej invalidite?

Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (42) cez voľný víkend zobral svojich synov na bicykel, no nedopadlo to najlepšie. Na sociálnej sieti zverejnil fotografiu s ošetrenou rukou, ku ktorej pridal aj popis.

„Nevadí, na podávanie rúk v kampani sa aj tak používa pravá. PS: Stalo sa mi to pri bicyklovaní so synmi u nás v Hrubej Borši, ale predpokladám, že trollkovia už budú písať sci-fi scenáre, tak som zvedavý, ktorý bude najzaujímavejší,“ napísal Naď.

Nejde o prvý úraz člena mimoparlamentnej strany Demokrati. V júni 2021 sa objavil ešte ako minister obrany na zasadnutí vlády so zraneniami na tvári. Nepríjemné škrabance a modriny si spôsobil pri hraní futbalu - stretli sa mužstvá ministerstva dopravy a ministerstva obrany.

„Minister sa po covidovom období vrátil k pravidelnému športu, k tomuto nezavinenému zraneniu došlo pri futbalovom zápase,“ uviedla vtedy pre Topky hovorkyňa rezortu obrany Martina Kovaľ Kakaščíková. „Dnes to nedopadlo najlepšie, ale aj taký je šport,“ dodal na sociálnej sieti Naď.