29. máj. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Ivana Gáborík zničená ako nikdy: Prehovorila o veľkom trápení!

placeholder
Manželia Gáboríkovci v 9. kole Let's Dance.
Zdroj: TV Markíza

Má za sebou ťažké dni.

Celebrity
29. máj. 2023 o 05:30
Ivana Gáborík zničená ako nikdy: Prehovorila o veľkom trápení!

Má za sebou ťažké dni.

Tanečnicu, ktorá vždy srší energiou, pripútala na lôžko choroba. Vždy pozitívne naladená manželka exhokejistu Mariána Gáboríka (41) Ivana Gáborík (36) si prešla nepríjemným obdobím. Tanečnica na sociálnej sieti pred pár dňami zverejnila zábery, na ktorých je chorá a zababušená v posteli. Kvôli chorobe sa izolovala od detí aj manžela.

Kým sa Ivana poctivo liečila, Marián sedel v štúdiu RTVS s Borisom Valábikom pred stretnutím Slovensko - Nórsko. "Aspoň takto na diaľku ťa vidím," myslela na manžela aj počas choroby Ivana. Minulú stredu sa jej trochu uľavilo. "Deň číslo 4. Polepšilo sa mi. Už nemám 39, ale 38,5. Pyžamá dochádzajú, tak som siahla po vianočnej kolekcii," okomentovala svoje príspevky Gáborík.

Kým sa Ivana zotavovala z choroby, Marián si vyrazil na svadbu. "Ide sa svadbovať," napísal pri príbehu na Instagrame. Ako svadobčan natáčal mladomanželov vychádzajúcich z kostola, keď sa zrazu krásna blond nevesta v čipkovaných šatách zastavila a hlavu jej potiahlo dozadu. "Ospravedlňujem sa, Veronika, že som ti pristúpil závoj," napísal k svojmu videu zahanbený Gáborík.

Návrat do normálneho života po chorobe v sobotu ohlásila už aj Mariánova nežná polovička. Fanúšikom na svojom instagramovom profile vysvetlila, čo jej celé dni bolo.

"Život sa opäť dostal do normálov. Od kamošky som dostala veľmi nepríjemný vírus (ani covid, ani chrípka...) Vysoké horúčky 39 stupňov niekoľko dní, silný kašeľ, hnačka... Mám šťastie, že mám rodinu, na ktorú sa môžem spoľahnúť a o deti bolo najlepšie postarané a hlavne nedostali túto pliagu," napísala Ivana. Zábery po chorobe nájdete v galérii pod článkom.

Gáboríkovci v Let's Dance

Manželia Gáboríkovci sa v 8. sérii Let's Dance pretancovali až do deviateho kola a skončili pred bránami finále. Boli vôbec prvým manželským párom, ktorý spolu tancoval v histórii šou na Slovensku.

Športovec v dokrútkach povzbudzoval páry, nech určite skúsia spoločný tanec. "Tanec je prítomný skoro pri všetkých situáciách. Sme do toho zažratí, naozaj, to Let's Dance nás vcuclo. Najviac by som chcel inšpirovať manželské páry, aby vyskúšali ísť si spolu zatancovať. Je to veľká sranda, lebo sa aj zasmejete, aj niečo naučíte," uviedol Marián.