05. jún. 2023 o 16:00
mob, Koktejl

Vojna medzi Kuchařovou a Brzobohatým naberá na obrátkach: Drsné slová o súloži!

placeholder
Koniec veľkej lásky: Brzobohatý a Kuchařová sa rozviedli.
Zdroj: instagram/brzobohatyondrejofficial

Rozvod je záťažou pre oboch.

Zahraničné promi
05. jún. 2023 o 16:00
Vojna medzi Kuchařovou a Brzobohatým naberá na obrátkach: Drsné slová o súloži!

Rozvod je záťažou pre oboch.

Taťána Kuchařová (35) a Ondřej Brzobohatý (40) nie sú z pohľadu úradov manželmi už viac ako rok. Modelka však požiadala aj o cirkevný rozvod a táto záležitosť stále nie je doriešená. Modelka svojho exmanžela obvinila zo sexuálnej odlišnosti a záľube v nosení ženských šiat, informoval ako prvý Blesk. Herec a hudobník nemohol mlčať a rozhodol sa proti obvineniam brániť.

„Vyrástol som vo svete kostýmov, líčidiel, parochní a javiska. Ako decko som sa často prezliekal za rôzne postavy z filmov a chodil sa potom predvádzať rodičom do obývačky. Skrátka ma tieto transformácie bavili a bavia doteraz. Som veľkým fanúšikom aj Drag Queen. Môže to niekomu pripadať zvláštne alebo divné, ale ja sa pri tom skvele bavím a náramne odreagujem. Rozhodne to ale nemá vplyv na moje duševné zdravie alebo moju sexuálnu orientáciu. Dokonca to so mnou Taťána aj občas zdieľala,“ povedal denníku.

Na hercovu stranu sa postavilo viacero známych osobností - Dara Rolins, Simona Krainová, spevák Jan Bendig, Jakub Prachař, Matěj Ruppert či moderátor a herec Libor Bouček.

Reakcia Taťány na seba nenechala dlho čakať. „Ešte nikdy som nikoho verejne nepoškodila a Ondrej nie je výnimkou. S týmto bulvárnym zverejnením nemám nič spoločné. Naopak som mediálne počas rozvodu ani po ňom nikdy nič nezverejnila a tým ho celý čas chránila. Keby som mu chcela ublížiť, už som to mohla dávno urobiť. Kto verejne rozoberá znenie žaloby a intímne podrobnosti, je Ondrej,“ bránila sa na svojom Instagrame.

Ťahanice ešte stále nemajú konca a do sporu sú podľa českého webu Aha! zapojení aj poprední sexuológovia, ktorí majú vypovedať na cirkevnom súde. Čo si o celej „šaráde“ myslí psychoterapeut?

„Rozvod ako taký je všeobecne záťažou pre oboch partnerov. Na oboch stranách dochádza k totálnej strate dôvery. Následky, ktoré rozvod prináša do života jednotlivcov, bývajú strašné. Mnohí ľudia musia nájsť odbornú pomoc. Či už sociálnych pracovníkov, mediátorov alebo psychologickú starostlivosť,“ povedal pre eXtra.cz Jan Beer.

„Najlepšie sú rozvody, ktoré jednotlivcov nepoškodzujú, tu je mediálna prezentácia bohužiaľ úplne za hranou všetkej dôstojnosti. Také intímne veci by ale nemali byť riešené cez bulvár, či už sa človek cíti akokoľvek zradený. Rozvod by som ale v zásade prirovnal k súloži. Tiež sa na verejnosti neukazuje, čo kto robí pod perinou,“ zakončil psychoterapeut.