13. júl. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Adela Vinczeová: Tajná láska k Sajfovi?! Tam som definitívne pochopila ...

placeholder
Moderátorské duo Adela a Sajfa.
Zdroj: Instagram/sajfa

Sú dokonale zohraná dvojica.

Domáce promi
13. júl. 2023 o 06:00
Adela Vinczeová: Tajná láska k Sajfovi?! Tam som definitívne pochopila ...

Sú dokonale zohraná dvojica.

Mená Adela a Sajfa sa Slovákom automaticky vynárajú v mysli spolu. Moderátori sa preslávili vďaka svojmu humoru a bezprostrednosti. Ich šou a rozhovory si ľudia veľmi pochvaľujú. Priateľstvo dvojice trvá už roky, počas ktorých sa posunuli profesionálne ale aj v súkromí.

Matej Sajfa Cifra (44) spečatil svoju lásku s moderátorkou Veronikou Ostrihoňovou (33), s ktorou spolu vychovávajú dvoch drobcov. Práve na ich svadbe sa Adela (42) zoznámila so svojím manželom Viktorom Vinczem (32). "Ja som si neuvedomila, keď sme začali na Sajfovej a Veronikinej svadbe spolu komunikovať, že on je o toľko mladší," prezradila Vinczeová v podcaste S nami.

Moderátori si z nej hneď robili žarty, či vtedy pochopila, že so Sajfom sa jej to nepodarilo. "Tam som definitívne pochopila, že sú dvere zatvorené. Prvý, čo si ku mne sadol, tak som, že a poď," chytila sa ich rečí ostrieľaná Adela, ktorá si zo seba dokáže urobiť srandu aj sama.

Viktor požiadal blondínku o ruku počas priameho prenosu v Teleráne. Bolo to presne na Valentína a dojatý markizák vyznal lásku svojej polovičke pred celým Slovenskom. Na Adele bolo vidieť, že to vôbec nečakala. Totálne zaskočená povedala áno. Zásnuby prišli po 5 mesiacoch radenia. "Počúvaj, keď si so mnou, tak to vieš jednoducho," zhodnotila moderátorka a vtipne dodala, že v tom čase mala 36 rokov a aj keby ju požiadal o ruku na druhý deň, tak by to dopadlo rovnako.