30. máj. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Zmena u Cimarrovej Broni po odchode zo Slovenska: Konečne som sa rozhodla!

placeholder
Misska Bronislava Gregušová má dcérku s hercom Mariom Cimarrom.
Zdroj: Instagram/bronigregus

Slovenská misska sa rozhodla pre zmenu.

Celebrity
30. máj. 2023 o 05:30
Zmena u Cimarrovej Broni po odchode zo Slovenska: Konečne som sa rozhodla!

Slovenská misska sa rozhodla pre zmenu.

Snúbenica kubánskeho herca Maria Cimarra (51) žije s telenovelovým sexsymbolom za veľkou mlákou. Finalistka Miss Slovensko 2015 Bronislava Gregušová (31) mu porodila v auguste 2022 dcérku Brianu, ktorú prvýkrát ukázali na titulke k exkluzívnemu rozhovoru pre časopis ¡HOLA!

Do Kalifornie, kde žijú už niekoľko rokov, sa zaľúbenci vrátili po Mariovom účinkovaní v 8. ročníku tanečnej súťaže Let's Dance. Kým šou trvala, dvojica využila čas strávený na Slovensku a dcérku dali pokrstiť v Broninej rodnej zemi. Po tom, čo sa Cimarro s tanečnou partnerkou Vanesou Indrovou pretancoval až do šiesteho kola a svoje pôsobenie zavŕšil emotívnym tangom, začal zaľúbený pár s prípravami na presun späť do USA.

Po návrate čakal Bronislavu oddych v čarovnom rezorte. O niekoľko dní však prekvapila zásadným rozhodnutím. "Moja kondička je zatiaľ tak za 0 bodov. Ale konečne som sa rozhodla niečo pre seba robiť. I keď mám málo času na seba kvôli malej, ale aspoň tak 2-3x do týždňa na cca 30 min sa ten čas nájde," napísala k príspevku, ktorý si môžete pozrieť v galérii pod článkom. Slovenka na ňom beží po veľkom schodisku na čerstvom vzduchu.