15. apr. 2023 o 05:00
TASR, žani, mob, Koktejl

Futbalistu Radoslava Kunza († 48) našli obeseného: Čo ho prinútilo siahnuť si na život?!

placeholder
Interista Radoslav Kunzo (hore) v súboji s padajúcim Jozefom Jelšicom v roku 2006.
Zdroj: TASR

Smutný záver pátrania.

Domáce krimi
15. apr. 2023 o 05:00
Futbalistu Radoslava Kunza († 48) našli obeseného: Čo ho prinútilo siahnuť si na život?!

Smutný záver pátrania.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku pátrali po 48-ročnom bývalom futbalistovi Interu Bratislava Radoslavovi Kunzovi. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. Muž odišiel 9. apríla v čase 2.30 h miesta dopravnej nehody z Chorvátskeho Grobu z Triblavinskej ulice na neznáme miesto a nedal o sebe vedieť.

Rodina sa obrátila na Záchranný systém Slovensko, ktorý o tom informoval na sociálnej sieti. Futbalistovo telo našli v utorok 11. apríla v lese náhodný psičkár, konkrétne v časti Čierna Voda. Kunzo sa uprostred prírody obesil.

„Nezvestný muž bol dnes podvečer nájdený políciou, žiaľ už neskoro. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť,“ napísali. Informáciu priniesla televízia JOJ. Podľa ich zistení mala futbalistu po nehode ošetriť náhodná okoloidúca, keďže krvácal z ucha. Neskôr ho zachytili kamery a následne sa po ňom zľahla zem.

Skrat kvôli dlhom?

Bývalý profesionálny futbalista pôsobil v minulosti ako kapitán Interu Bratislava. Neskôr sa stal trénerom klubu v Slovenskom Grobe. „Naposledy som ho videl v piatok, hrali sme zápas. Odvtedy sme spolu neboli. On odišiel zo zápasu a neviem, čo sa vlastne udialo, lebo sa to stalo v noci. Je to bezproblémový, príjemný chlap,“ uviedol pre televíziu prezident futbalového klubu Slovenský Grob Jaroslav Minarovič.

Podľa jedného z kamarátov bol zosnulý futbalista skvelý parťák, spoľahlivý a poctivý parťák, no v poslednom čas utiahnutý, prezradil pre Nový čas. Kunzo mal mať dlhy v Sociálnej poisťovni, vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni a v priebehu rokov 2020 - 2022 je evidovaných na jeho meno 5 oznámení o začatí exekúcie. Celý prípad je o to smutnejší, že s priateľkou sa im len minulý rok narodil synček.