20. sep. 2023 o 04:30
Katarína Knochová, Koktejl

Petrana z Ruže prehovorila o slabosti každej ženy: Toto by ste od mladej krásky nečakali!

placeholder
Petrana z Ruže pre nevestu počas rozhovoru pre Koktejl.
Zdroj: Maroš Bednár

Televízna hviezda odkryla fakty, ktoré o nej vedel málokto.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 04:30
Petrana z Ruže prehovorila o slabosti každej ženy: Toto by ste od mladej krásky nečakali!

Televízna hviezda odkryla fakty, ktoré o nej vedel málokto.

Víťazka šou Ruža pre nevestu Petrana Galatea Oráčová bola jednou z hviezd Bratislavských módnych dní (BMD), a tak sme ju trošku vyspovedali. Počas prehliadky modelov Jitky Klett spôsobila poriadny rozruch. Na móle sa ukázala vyzlečená. Následne pred očami prítomných hostí krásku obliekali do honosnej róby.

Petrana si BMD užila konečne aj v pozícii diváka a prezradila nám, že nie je až taký veľký shopoholik. "Čo sa týka reálne že obliekania sa a byť nejaká „fashionistka“, tak to ja nie som. Ja si rada nakupujem lacnejšie oblečenie, basic kúsky, ale snažím sa to trošku nejako obmeniť, niečo k tomu pridať, ale že by som bola nejaká talentovaná vo fashion, tak to nie. Ja som skôr na make-up, ale našťastie mám ľudí, ktorí mi vedia pomôcť," priznala pre Koktejl mladá Slovenka.

Rada nakupuje drobnosti, doplnky, a v takýchto obchodoch dokáže stráviť aj hodinu. "Nakúpila som si tam asi všetko, ale oblečenie si nekupujem až tak často, kedysi to bolo inak," prezradila. Na tejto módnej udalosti sa najviac tešila na prehliadku Jožka Grondžáka s Lombardi Fashion House, ktorú si konečne vychutnala z pohľadu fanúšika.

"Samozrejme to bol Lombardi, lebo na jarných módnych dňoch som bola obidva dni modelka, tým pádom som nemala šancu vidieť túto prehliadku. Keď som bola menšia, vždy sa mi veľmi páčila. Tešila som sa, že to konečne uvidím na vlastné oči a nie len tak zo šatne," priznala. Na móle mal prevažne mužov a Petrana zhodnotila, že to boli všetko fešáci. "Určite tam boli moji favoriti," zažartovala.

Ako u nej vyzerali posledné mesiace? Leto strávila prevažne na Slovensku, dovolenkovala v zimných mesiacoch. "Bola som vydovolenkovaná, bola som vylietaná, jeden mesiac som mala nalietaných asi 30 hodín, tak som bola rada, že mám chvíľku pokoja a som doma. Ale už plánujem, už mi to chýba, to more," dodala na záver. Viac vo videu.