17. apr. 2024 o 06:00
jž, Koktejl

Vincze odhalil pozadie Let's Dance, Tina sa mentálne rozsype: Som tehotná podľa mňa!

placeholder
Viktor Vincze prezradil, čo robí Tina pred vystúpeniami.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Moderátor to povedal pred celým Slovenskom.

Domáce promi
17. apr. 2024 o 06:00
Vincze odhalil pozadie Let's Dance, Tina sa mentálne rozsype: Som tehotná podľa mňa!

Moderátor to povedal pred celým Slovenskom.

Speváčka Tina (40) patrí medzi horúce favoritky tanečnej šou Let's Dance spolu so svojim tanečným partnerom Vilémom Šírom. Dvojica si veľmi sadla a v siedmom kole jej Vilda venoval krásne slová. "Naučila ma, ako sa niektoré veci v živote riešia, ako komunikovať aj v chaose. Čerpám z toho každý deň. Môžem povedať, že ju obdivujem. Nevidel som ju naštvanú nikdy, nevidel som ju urazenú, to Tinka v sebe vôbec nemá. Ona je naozaj dobrý človek," povedal v dokrútke a Tina nedokázala udržať slzy.

Po ich vystúpení moderátor Viktor Vincze odhalil niečo, čo sme doma pri televíznych obrazovkách nevideli. "Ja musím povedať to, čo diváci doma nevideli, to, čo sme videli tu, my v sále a čo sme videli na všetkých skúškach. Ty nemôžeš počúvať tie dokrútky, kde o tebe napríklad aj Vilda už opakovane krásne hovorí, pretože sa potom mentálne rozsypeš, logicky úplne. Takže, ak ste to ľudia tuto asi videli, tak Tina spievala, keď hovoril Vilda pekné veci, tak Tina robila (napodobnil spev, pozn. red.), len aby to prehlušila. Pomáha ti to predpokladám," spytoval sa speváčky.

Tina svoje činy obhájila. "Mne sa niečo stalo asi dva, tri roky dozadu, plačem stále. Tri roky som tehotná podľa mňa," odpovedala so smiechom. "Ale veď my plačeme tiež spolu s tebou od toho, aké to bolo dobré podľa mňa. Lebo aj v tej pesničke sa spieva, že free your mind and the rest will follow, čiže uvoľni svoju myseľ a všetko ostatné sa pridá. Ja mám pocit, že teraz sa to už, možno aj v tom siedmom kole stalo, nie?" všimol Viktor.

Speváčka s ním musela len súhlasiť. "Uvoľňuje sa to postupne. Uvidíme pokiaľ, dokedy a ako. Ale máme radosť, že stále trávime spolu čas a že žijeme, že sme sa nezranili a že to môžeme robiť. Je to super," potešila sa kráska.