24. mar. 2024 o 19:00
NK, Koktejl

FOTO Mladíkovu priateľku si pravidelne mýlia s jeho mamou: Je od neho o 27 rokov staršia!

placeholder
Zaľúbenci tvrdia, že to bola láska na prvý pohľad.
Zdroj: Instagram/mickeysnolan

Medzi partnermi je 27-ročný rozdiel.

Zahraničie
24. mar. 2024 o 19:00
FOTO Mladíkovu priateľku si pravidelne mýlia s jeho mamou: Je od neho o 27 rokov staršia!

Medzi partnermi je 27-ročný rozdiel.

23-ročný Mickey Swearingon a 50-ročná Cherie Salinasová tvrdia, že ich ľudia často považujú za príbuzných. Tomuto omylu nepomáha ani skutočnosť, že Cherie má syna v Mickeyho veku. Pár z amerického Texasu tiež prezradil, že im nevadí, že ich vzťah ľudia často odsudzujú, a poznámky o tom, že sú matka a syn, považujú za smiešne, napísal Daily Mail.

"Úprimne neviem, ako mám reagovať, keď ju ľudia považujú za moju mamu. Nemusím predsa ľuďom o našom vzťahu nič dokazovať. Chceme len byť šťastní, a ak s tým majú ľudia problém, nech mi to povedia do očí," povedal Mickey.

Dvojica sa spoznala na online zoznamke v apríli minulého roka po tom, čo Cheriein manžel zomrel a ona sa rozhodla vyskúšať randiť s mladšími mužmi. Mickey povedal, že ho vždy priťahovali staršie ženy, ale nikdy nenašiel niekoho, s kým by si tak sadol ako s Cherie.

"Keď som ju prvýkrát uvidel, myslel som len na to, aká je krásna. Bola taká dokonalá. Nikdy som nemal vážny vzťah zo zoznamky, ale už po prvom rande sme sa nemohli od seba odtrhnúť," povedal.

"Po smrti môjho manžela mi chvíľu trvalo, kým som sa odhodlala opäť randiť, a uvedomila som si, že ma priťahujú mladší muži. Mickey bol taký rozkošný, keď som sa s ním rozprávala. Nemohla som sa dočkať, až sa s ním stretnem. Bol presne to, čo som v tej chvíli potrebovala," priznala Cherie.

Obidvaja tvrdia, že to bola láska na prvý pohľad. Po prvom rande boli nerozluční a čoskoro o svojom vzťahu povedali svojim rodinám.

"Keď som sa prvýkrát vyskúšal vzťah so staršou ženou, moja mama ma veľmi nepodporovala, pretože si jednoducho myslela, že ma využije. Ale keď stretla Cherie, videla, akí sme šťastní, a hneď si ju obľúbila," prezradil Mickey.

Cherie tiež povedala, že ju jej rodina, vrátane jej syna, neuveriteľne podporuje. Jej syn a Mickey sú dokonca výborný kamaráti.

"Môj syn sa s ním stretol a veľmi dobre spolu vychádzajú, čo je pri niečom takomto vždy dobré. Mnohí z mojej rodiny Mickeyho nepoznajú, ale podporujú ma a sú šťastní, pretože ja som šťastná. Okolo vzťahov, ako je náš, je veľa stigmy, ktorá väčšinou nie je správna. My sme jednoducho radi spolu, bez ohľadu na to, čo hovoria ľudia," vysvetlila Cherie.

"Ľudia majú o vzťahoch s vekovým rozdielom mylnú predstavu, myslia si, že niečo musí byť zle, ale mne sa jednoducho páčia zrelé ženy. Negatívne komentáre jednoducho zmietneme zo stola, sme naozaj šťastní a nič nám v tom nezabráni," zakončil Mickey.