20. apr. 2024 o 08:30
krsk, Koktejl

Dráma v Ruži, sexica Dolli sa rozkričala na sokyňu: Choď do pi*e, decko sprosté, ty si had na krku!

placeholder
Dolli v 6. epizóde šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Taký záver diváci nečakali.

Domáce promi
20. apr. 2024 o 08:30
Dráma v Ruži, sexica Dolli sa rozkričala na sokyňu: Choď do pi*e, decko sprosté, ty si had na krku!

Taký záver diváci nečakali.

Šiesta epizóda druhej série najromantickejšej šou Ruža pre nevestu bola plná drámy a sĺz. O podnikateľa a ženícha Radka (34) bojovali v najnovšej časti na Srí Lanke už len súťažiace Julie, Lucy, Jennifer, Dolli, Frederika, Nikoleta, Anet, Lara, Pocahontas, Verona a Stanka. Pôvodne sa o jeho srdce uchádzalo 18 žien. Ako šou pokračuje, postupne vypadávajú a vyostrujú sa konflikty medzi viacerými z nich.

Kým bol Radko na rande s Frederikou a Juliou, ostatné dievčatá hrali hru, ktorej víťazka Lara mala ako šéfka dievčat odprezentovať ženíchovi ich vilu a program, ktorý si preňho pripravili. Dolli a Pocahontas si vymysleli sexi tanec, ktorý však nebol skoordinovaný a poriadne nacvičený, tak ho mladučká Lara zatrhla. To brutálne nahnevalo sexicu Dolli.

"Včera ste mali na to čas, urobili ste si párty, pili ste do druhej rána. Mohla si si to trénovať. Nechcem, aby ste to tam robili, lebo to vyzerá nie dobre," povedala jej Lara. "Dobre, tak choď do p*če. Krava," vyhlásila rozrušená Dolli a pobrala sa z terasy do izby, pričom za sebou zhodila stoličku.

Napätie pokračovalo aj počas programu, kedy Dolli nepredviedla nič a do očí sa jej tisli slzy. Pravá dráma však prišla na ceremoniáli ruží. Keď si Radko zavolal Dolli a dal jej ružu, s niečím sa jej priznal.

"Večer si ma veľmi prekvapila so svojou citlivosťou, ale zároveň ma prekvapilo, čo mi povedala Lara o tvojom nočnom žúrovaní," povedal ženích. Dolli uviedla, že hoci žúrovali, mala v pláne pripravovať si tanec celý deň a boli pripravené, chceli to predviesť. "Ja dúfam, že si otvoríš oči a pochopíš, kto hovorí pravdu," povedala s plačom v hlase a odišla na svoje miesto. Tam ešte zotrvala, ale nedalo jej to a pustila sa do Lary.

"Had. Had na krku. Tu," ukázala na dvadsiatničku, ktorá stála pred ňou. "Táto, čo z toho urobila zas. J*bnuté decko. Už mám toho plné zuby. Cítim sa fakt zle," povedala a chvíľu to predýchavala. Potom vrazila do Lary a hodila po nej ružu. "Nech si to zoberie ona, keď vypráva p*čoviny. My sme sa snažili, celý deň sme nacvičovali. A ty povieš toto?" rozbehla sa Dolli k Radkovi a ukazovala na mladšiu súperku.

"Ja to nechcem, ja nechcem tú ružu. Dovidenia. Je to pre mňa urážka, ja som sa fakt snažila urobiť program," vyčítala im so slzami v očiach cestou do vily blondínka. Larine snahy o zmierenie ju však ešte viac vyhecovali. "Choď do p*če, decko sprosté, hnusné. Dúfam, že Radko pochopí, že ty si had na krku. Už dve hry si získala nespravodlivo. Teraz chcem ísť ja domov," zakričala Dolli a zmizla vo vile.