03. okt. 2023 o 09:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Frajerka herca Juraja Šoka Tabačka o tvrdej skúške ich vzťahu: Prečo od neho musela odísť?

placeholder
Juraj "Šoko" Tabaček.
Zdroj: instagram/durosoko

Prečo učinila takýto rázny krok?

Domáce promi
03. okt. 2023 o 09:30
Frajerka herca Juraja Šoka Tabačka o tvrdej skúške ich vzťahu: Prečo od neho musela odísť?

Prečo učinila takýto rázny krok?

Známy slovenský herec a moderátor Juraj "Šoko" Tabaček si pred štyrmi rokmi prešiel turbulentným obdobím. Rozviedol sa so svojou vtedajšou manželkou, s ktorou dve deti. Netrvalo dlho a našiel si novú spriaznenú dušu, ktorou je kolegyňa z brandže, Jana Labajová. Pred časom ale museli obaja čeliť tvrdej skúške a Janka prehovorila o tom, ako sa s ňou popasovali.

O tom, že má Šoko novú lásku, sa začalo hovoriť začiatkom minulého roka. Ani jeden z nich sa k tomu, či majú k sebe blízko, nechcel vyjadriť. Netrvalo dlho a po pár mesiacoch obaja vyrukovali s pravdou von. Na sociálne siete začali pridávať spoločné fotky a potvrdili, že spolu randia. Najnovšie ich vzťah prešiel tvrdou skúškou a zaľúbenci boli od seba až mesiac a pol.

Janka totiž vycestovala do Instanbulu, kde nakrúcala nový jojkársky seriál. V rozhovore pre TopStar prezradila, ako toto odlúčenie obaja zvládli. "Jáj, ťažko," odpovedala so smiechom herečka. "Nemôžem povedať, že by to bolo ľahké obdobie, lebo predsa sme boli prvýkrát od seba. Ale myslím si, že sme to zvládli. Keď sa Juraj vráti, tak si to vynahradíme, lebo pre zmenu teraz nie je doma on. Budeme mať pre seba dva týždne a možno zabehneme aj niekde k moru," uzavrela Janka, ktorá jedným dychom dodala, že niekedy je fajn aj vzťah na diaľku.