Milovníci zimných športov už sú vo svojom živle. Na predvianočnú lyžovačku sa vybral aj náš verný čitateľ Peter spolu s kamarátmi. Skupinka vyrazila do obľúbeného rakúskeho strediska v Zell am See.
Pätica si dopriala výdatnú večeru v reštaurácii, kde si pochutili na miestnych špecialitách. Smäd po dlhom dni zahnal vodič pollitrovým radlerom za 5,70€ a zvyšok posádky si doprial pivo, malé stálo 4,60€ a veľké 5,70€. Z jedálneho lístka skupinke padla do oka typická polievka za 5,50 eura, viedenský rezeň, ktorý stál skoro 24 eur či vyprážané kuracie kúsky s prílohou za 17,50 eura.
Troch účastníkov zájazdu zaujalo tradičné rakúske jedlo Tiroler Gröstl, porcia stála 15,90 eura. Ide o vyprážaný pokrm, ktorý sa skladá z varených zemiakov s kúskami hovädzieho alebo bravčového mäsa a hríbov. Je dochutené soľou, korením, majoránom, rascou a petržlenovou vňaťou. Bodkou za sýtou večerou bolo espresso za viac ako tri eurá.