25. mar. 2024 o 17:00
NK, Koktejl

Krutá smrť známej influencerky († 36): Najprv jej určili nesprávnu diagnózu! Potom už bolo neskoro...

placeholder
Jessica mala na sociálnych sieťa státisíce fanúšikov.
Zdroj: instagram/jessicapettway

Jessica zomrela po tom, čo jej lekári stanovili nesprávnu diagnózu.

Zaujímavosti
25. mar. 2024 o 17:00
Krutá smrť známej influencerky († 36): Najprv jej určili nesprávnu diagnózu! Potom už bolo neskoro...

Jessica zomrela po tom, čo jej lekári stanovili nesprávnu diagnózu.

Influencerka Jessica Pettwayová zomrela vo veku 36 rokov po boji s rakovinou krčka maternice v 3. štádiu, uviedla v príspevku na Instagrame z 15. marca jej sestra Reyni.

"Dnes mám narodeniny a jediné, čo si môžem priať, je, aby ťa Boh priviedol späť na túto zem. Pred dvoma dňami som stratila svoju krásnu staršiu sestru a moje srdce nikdy necítilo takú bolesť," uviedla Reyni.

YouTuberka mala so svojím manželom Michaelom dve dcéry - Kailee (10) a Zoi Lee (3), informoval Daily Mail.

Pettwayová zdieľala svoj statočný boj so smrteľnou chorobou - a to, ako jej bola nesprávne stanovená diagnóza - v júli 2023. Vo príspevku zverejnila pár selfie a prehovorila o svojej zdravotnej kríze.

"Tieto fotografie som urobila pred niekoľkými dňami a v súčasnosti sú moje najobľúbenejšie. Prináša mi veľkú radosť, keď vidím, ako ďaleko som sa dostala, pretože pred niekoľkými mesiacmi som si vypočula zdrvujúcu správu. Diagnostikovali mi rakovinu v treťom štádiu. Ani neviem, kde začať, ale chcem sa o to podeliť, v nádeji, že môj príbeh povzbudí aspoň jedného človeka," povedala.

Pettwayová uviedla, že jej najprv nesprávne diagnostikovali myómy, ktoré sú podľa Mayo Clinic bežnými výrastkami maternice. Influencerka vtedy dodala, že lekársku pomoc vyhľadala, kvôli "intenzívnemu vaginálnemu krvácaniu" a podobnú diagnózu si vypočula viackrát v priebehu nasledujúcich siedmych mesiacov, až kým 8. februára 2023 nešla k onkológovi.

"Vykonal mi ambulantnú biopsiu. Keď som sa prebrala z anestézie, nenútene mi povedal: 'Áno, máte rakovinu krčka maternice v 3. štádiu.' Ukázalo sa, že to nebol myóm, ale rakovina. Celý ten čas som mala nesprávnu diagnózu," napísala Pettwayová.

"Vedela som, že Boh je môj liečiteľ a že žiadna zbraň otočená proti mne, dokonca ani rakovina, ma nezničí. Vedela som, že som víťaz a že to zvládnem," dodala.

"Vždy, keď vám do života vstúpi nejaká choroba, ovplyvní to nielen vás, ale zmení to aj životy vašich najbližších. Tento rok otriasol naším svetom. Od nespočetných pobytov v nemocnici. Až po finančnú záťaž. Prešli sme si tým všetkým! Dievčatá sú príliš malé na to, aby to pochopili, napriek tomu si všimli zmeny. Často sa pýtali: 'Kedy príde mamička domov?' Alebo: 'Ako to, že mamička stále jazdí v sanitke?'."

"To, že ma naložili do sanitky a zamávala som deťom na rozlúčku, len aby som videla, ako plačú, ma zlomilo. Pozerať sa, ako sa môj manžel rozplakal, bolo drsné. Musím povedať, že to bola najťažšia skúška v mojom živote. Napriek tomu sme sa zaviazali, že to spolu zvládneme."

Reyni zdieľala fotku z detstva s Jessicou a opísala svoju zosnulú sestru ako úžasného, silného, sebavedomého a podporujúceho súrodenca, ktorý "jej pomohol stať sa lepšou matkou".

Pettwayová sa za posledných desať rokov nazbierala viac ako 228 000 odberateľov na YouTube a viac ako 151 000 na Instagrame. Kondolenciami jej účty zaplavili nie len fanúšikovia, ale aj ďalší influenceri.

"Milujeme ťa, Jessica! Modlím sa, nech Boh ochraňuje tvoju krásnu rodinu a ĎAKUJEM, že si zdieľala svoj príbeh," napísala influencerka Ashley Blaine Featherson-Jenkinsová.

"Som z tejto správy neskutočne zarmútená. Minulý týždeň som si na teba spomenula. Navždy si budem pamätať tvoju láskavosť a to, ako si podporovala moju tvorbu, keď som začínala. Modlím sa za tvoju rodinu. Odpočívaj v pokoji," pridala sa autorka Jena Hollidayová.

"Mám zlomené srdce. Slovami sa nedá opísať, ako sa cítim. Osobne som ťa nepoznala, ale prostredníctvom YouTube a IG som dlhé roky cítila tvoju energiu a krásnu dušu!" napísala jedna z fanúšikov.

"Je mi veľmi ľúto, že si odišla. Bola si skvelou influencerkou. Odpočívaj v nebi, kráľovná. Toto nebol férový boj," dodal ďalší.