15. dec. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Vilo Rozboril v slzách, zverejnil smutnú správu: Smrť mladej mamičky Andrejky († 37)!

placeholder
Moderátor Vilo Rozboril.
Zdroj: instagram/vilorozboril

Podelil sa so srdcervúcou správou.

Domáce promi
15. dec. 2023 o 07:30
Vilo Rozboril v slzách, zverejnil smutnú správu: Smrť mladej mamičky Andrejky († 37)!

Podelil sa so srdcervúcou správou.

Moderátor Vilo Rozboril sa vo svojej práci stretáva s mnohými silnými a emotívnymi príbehmi. Ľuďom s ťažkým osudom sa snaží prostredníctvom známeho televízneho programu pomôcť a aspoň trochu zmierniť ich utrpenie. Osud sa nemaznal ani s Andrejkou († 37) z Brezna, ktorá svoj náročný boj prehrala. Smutnú správu zverejnil Rozboril na sociálnej sieti.

Andrejka mala rakovinu a navyše sa sama starala o svojich dvoch malých chlapcov. Akoby toho nebolo dosť, starší syn má ADHD a mladší ťažkú formu autizmu. Otec sa o deti nestaral. "Andrejke sme vtedy darovali V siedmom nebi auto," pripomenul fanúšikom a dodal aj jeden moment, po ktorom si na príbeh ženy určite spomenú.

"Bol som s Andrejkou u jej onkologičky na kontrole, vyšli sme z nemocnice, dobehli sme k autobusu, ktorý tam ešte stál a šofér nebol ochotný nám ešte otvoriť dvere a s ironickým úškrnom odišiel," oživil všetkým spomienky.

Zákernú diagnózu sa žene napokon poraziť nepodarilo. "Andrejka dnes (11.12.) boj s chorobou prehrala vo veku 37 rokov. Detičky budú zverené starej mame. Rodine vyjadrujeme hlbokú a úprimnú sústrasť. Bolo nám cťou, že sme jej mohli vtedy výrazne pomôcť. Odpočívaj v pokoji, Andrejka," odkázal jej do neba.