19. apr. 2024 o 07:30
krsk, Koktejl

Dramatický návrat Dary Rolins z dovolenky: Ocitla sa uprostred scény ako z katastrofického filmu!

Také niečo by nechcel zažiť nikto.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 07:30
Dramatický návrat Dary Rolins z dovolenky: Ocitla sa uprostred scény ako z katastrofického filmu!

Také niečo by nechcel zažiť nikto.

Slovenská hviezda Dara Rolins (51) zažila šokujúce momenty na vlastnej koži. Speváčka si ešte tento týždeň užívala ďalekú, no nešpecifikovanú exotiku s partnerom Pavlom Nedvědom. Keď sa vracali domov, ocitli sa uprostred katastrofického filmu.

"Posielam vám pozdrav a pusu. A áno, mám sa dobre," napísala vo videu, ktoré ukazuje púštnu krajinu s ťavami. "Aj napriek tomu, že bola moja včerajšia cesta domov dosť napínavá," pokračovala a ukázala pre zmenu totálne zaplavenú krajinu, kde sa v utorok autom doslova brodili cez vysokú hladinu vody.

V ten deň sa totiž silné búrky prehnali Spojenými arabskými emirátmi (SAE). Prudký lejak v priebehu niekoľkých hodín zaplavil úseky diaľnic, ulice a rušné letisko v Dubaji. Miestne média označili silný dážď za "historickú poveternostnú udalosť", ktorá prekonala "všetko, čo bolo v krajine zdokumentované od začiatku meteorologických meraní v roku 1949".

Búrky zasiahli Dubaj v noci na utorok, pričom sa zintenzívnili v utorok o 9.00 h miestneho času a počas dňa neutíchali. Miestne meteorologické úrady v utorok večer uviedli, že za uplynulých 24 hodín spadlo v meste viac ako 142 milimetrov zrážok.

Slovenská speváčka vo videu, ktoré nájdete na začiatku článku, spomenula aj to, že s podobnými situáciami má skúsenosť, no nikdy nebola až taká extrémna. "Z Bali som na podobné zážitky tohto druhu zvyknutá, ale toto dobrodružstvo bolo bezkonkurenčne najextrémnejšie," poznamenala pri desivých záberoch zaplavených ciest s tým, že v stredu sa to už začalo zlepšovať.