26. nov. 2022 o 10:00
krsk, Koktejl

Jiří Krampol prišiel o veľké peniaze: Drsný odkaz všetkým zlatokopkám!

placeholder
Herec Jiří Krampol prišiel o peniaze.
Zdroj: Profimedia

Známy český herec prišiel o poriadne mastnú sumu.

Celebrity
26. nov. 2022 o 10:00
Jiří Krampol prišiel o veľké peniaze: Drsný odkaz všetkým zlatokopkám!

Známy český herec prišiel o poriadne mastnú sumu.

Herec a zabávač Jiří Krampol (84) mal doplatiť na svoju dôverčivosť a prísť až o 180-tisíc českých korún (7390 eur), informuje web Expres.cz. Napriek tomu, že sa to stalo už dávnejšie, horká pachuť pri spomienke na stratu peňazí ostáva.

Krampol nikdy príliš nešetril, neplánoval ani investovať, no nakoniec sa mal nechať prehovoriť, aby si niečo odložil. „Peniaze som dal do banky, kde mi hovorili, že mi z toho pôjdu úroky, a o dva roky som zistil, že som prišiel o 180-tisíc korún,“ uviedol pre český portál.

„Hovorili mi, že to nemôže za žiadnu cenu skrachovať. Ono to teda neskrachovalo, ale šlo to dole, a to by som musel čakať tak dvadsať rokov, kedy to pôjde zase nahor. Lenže nahor to nešlo nikdy za tú dobu, čo som u nich bol. Nie som jednoducho ten typ podnikateľa, nikdy som to nevedel, tak už sa radšej do toho nepletiem,“ dodal úprimne.

Zlatokopky majú smolu

Krampol v týchto dňoch zavítal na akciu spoločnosti s diamantovými šperkami, so záujmom si prezrel mnohé z nich a poklebetil aj s kolegyňou Kateřinou Bláhovou. Redakcia portálu kafe.cz, na ktorý sa odvoláva denník Šíp, sa ho spýtala, či nevyberá šperky pre nejakú ženu svojho života. Jeho odpoveď šokovala.

„Je fakt, že ľudí, teda dám, ktorým by som mohol urobiť radosť podobnými skvostmi, pár okolo seba mám. Avšak chýbajú peniaze. Mám dosť vyprázdnené konto. Teraz, keby prišla napríklad nejaká zlatokopka, tak u mňa narazí na prázdnu, a teda pre ňu nezaujímavú - baňu," povedal so smiechom Krampol.