14. jún. 2022 o 08:30
žani, Koktejl

Tehotná Pauhofová je spokojná s pohlavím bábätka: Meno máme vybraté už dávno

placeholder
Táňa Pauhofová na premiére rozprávky.
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Obľúbenú herečku Táňu Pauhofovú (38) čaká životná úloha.

Domáce promi
14. jún. 2022 o 08:30
Tehotná Pauhofová je spokojná s pohlavím bábätka: Meno máme vybraté už dávno

Obľúbenú herečku Táňu Pauhofovú (38) čaká životná úloha.

Už onedlho sa z nej stane prvýkrát mamina. Bábätko porodí o deväť rokov mladšiemu manželovi Jonatánovi Pastirčákovi. Pauhofová si svoje súkromie veľmi dobre stráži a je o nej známe, že prezrádza len minimum detailov zo svojho života. Okrem tehotenstva tajil zamilovaný pár dlho aj zásnuby a svadbu. Áno si pritom povedali koncom septembra minulého roka.

Prvý potomok ju čoskoro vytrhne z pracovného kolotoča, je však veľmi rada, že si od toho nachvíľočku oddýchne. "Myslím si, že je to zasa nová kapitola v živote, ktorú si treba vychutnať a venovať sa jej," priznala pre cas.sk. Jedným dychom dodala, že svoju prácu miluje a neodchádza od nej, no občas sa venovať niečomu inému je iba k prospechu.

Nad pôrodom ešte neuvažuje. "Jediné na čo myslím, aby bolo všetko v poriadku a aby bolo bábätko zdravé. To je naozaj to jediné, čo mňa zaujíma." S jej slovami musí súhlasiť azda každá mamička.

Budúci rodičia už poznajú aj pohlavie. Táňa bez okolkov priznala, že meno pre bábätko majú vybraté už dávno. Viac však neprezradila. "My sme spokojní, nech by to bolo akokoľvek. A tak ako to je sme najspokojnejší," vyhlásila záhadne. Pauhofová vysvetlila, čo je za jej tajnostkárstvom. "To nie je o tajení, len to rada zdieľam do očí," povedala a dodala, že nechápe, prečo by to mala hovoriť anonymnej mase.