Zaujímavosti
photo Foto
video Video
01. okt. 2022 o 20:00
vv, Koktejl

Muži jej padajú k nohám, kým nezistia, koľko má rokov: Toľkoto by ste kráske netipli!

placeholder
Ella Andersen prezradila tajomstvo svojho mladistvého vzhľadu.
Zdroj: Instagram/agelessella

Opäť sa potvrdilo známe pravidlo, že vek je len číslo.

Zaujímavosti
01. okt. 2022 o 20:00
Muži jej padajú k nohám, kým nezistia, koľko má rokov: Toľkoto by ste kráske netipli!

Opäť sa potvrdilo známe pravidlo, že vek je len číslo.

Vyzerať perfektne na svoj vek môže byť za istých okolností dar aj prekliatie. Svoje o tom vie aj krásna mamička, ktorá sa so svetom podelila o tajomstvo, vďaka ktorému starne dozadu.

Päťdesiatdvaročná Ella Andersen z Londýna prezradila, že hoci nikdy nemala botox, ľudia si ju zvyknú zamieňať s tridsiatničkou. Pôvabný mladistvý vzhľad jej ženy často závidia a mladí muži zasa slintajú a robia všetko pre to, aby ju dotiahli na rande. Aké eso má kráska v rukáve?

Ella vyšla s pravdou von, keď povedala, že za svoj mladistvý vzhľad vďačí tvárovým cvičeniam, ktoré praktizuje na dennom poriadku. „Keď ma ľudia vidia, myslia si že mám okolo 30. Za posledné roky som si vytvorila vlastné tvárové cvičenia, ktoré mi dodávajú prirodzený vzhľad bez použitia botoxu. Milujem ich a chránia ma pred tým, aby som musela ísť pod nôž. Úprimne sa bojím myslieť na to, ako by som vyzerala bez nich,“ povedala v rozhovore pre portál NeedToKnow.online.

Ako tvárové cvičenie prebieha?

Ella nájde svaly na tvári, ktoré chce tónovať a tvarovať, a potom začína svoju mágiu. Pre vybraný sval nájde bod odporu a následne naň položí prsty. Potom ho asi 10 sekúnd posúva opačným smerom a takto postupne prechádza na ďalšie oblasti. „Každý večer mi to zaberie 15 minút a je to dôležitá súčasť mojej rutiny,“ hovorí.

„Keď som mala 38 rokov, uvedomila som si, že sa mi mení tvár a krk, a nie v dobrom slova zmysle. Gravitácia si jednoducho začala vyberať svoju daň. Líca mi klesali, nosné záhyby a očné viečka sa prepadávali, a začala som pociťovať, že starnem, čo sa mi nepáčilo,“ spomína si.

„Uvedomila som si, že postavu mám stále dobrú a došlo mi, že je to kvôli odporovým cvičeniam a tréningom, ktoré robím v posilňovni. Začala som sa teda učiť o svaloch na tvári a krku. Zistila som, že keď robím ťažké drepy, moja postava je väčšia a plnšia, takže tvárové cvičenia by mali fungovať rovnako,“ vysvetľuje.

Slobodná Ella hovorí, že pre svoj vzhľad po nej často štartujú mladí muži. Keď im prezradí, koľko má v skutočnosti rokov, nie sú príliš nadšení z randenia so staršou ženou. „Chodila som tak s o polovicu mladšími mužmi, ako aj staršími. Uprednostňujem ale 50-tikov. Problém je v tom, že aj keď sa starším mužom páčim, nepriblížia sa ku mne ani na krok, lebo si myslia, že som mladá,“ hovorí.

Ella zdieľa svoje rutiny na TikToku, kde sa môže pochváliť 11-tisíc sledovateľmi a nie je sa čo diviť, že používatelia sú z jej vzhľadu v nemom úžase, píše denník The Sun. „OMG, určite si robíte srandu. Vyzeráte úžasne!“ hovorí jeden sledujúci. „52?? V žiadnom prípade... tomu neverím!“ píše ďalší. „Mám 25 a vyzeráte lepšie ako ja,“ priznala sa iná sledovateľka. „Máte bezchybnú pleť, tipol by som vám tak 20. Ste neskutočne krásna,“ hovorí ďalší.