06. feb. 2023 o 13:00
Famous.cz, Koktejl

Staršia bagristka, ktorá pripravila princa Harryho o panictvo: Vydržal len 5 minút!

placeholder
Britský princ Harry.
Zdroj: TASR/AP

Prasklo veľké tajomstvo!

Celebrity
06. feb. 2023 o 13:00
Staršia bagristka, ktorá pripravila princa Harryho o panictvo: Vydržal len 5 minút!

Prasklo veľké tajomstvo!

Štyridsaťročná Sasha Walpole je tou ženou, ktorá pripravila princa Harryho o panictvo. A rozhodla sa k tomu prihlásiť preto, že mladší syn britského kráľa Karola III. svoj prvý sex tak obšírne rozobral vo svojich knižných pamätiach bez jej vedomia. Sasha sa rozhodla uviesť vec na pravú mieru a vyhlásila, že to s mladším bratom princa Williama síce iskrilo, ale že šestnásťročný Harry vydržal kopulovať len päť minút.

Walpole tiež vyhlásila, že počas rýchleho intímneho stretnutia, ku ktorému došlo na poli za krčmou na oslave jej devätnástych narodenín v roku 2001, sa nehovorilo.

„Ja som tá žena, ktorá Harryho pripravila o panictvo. Bola to doslova rýchlovka medzi dvoma kamarátmi. Sex bol vášnivý a iskrivý, pretože to nebolo správne. Jedna vec jednoducho rýchlo viedla k druhej. Skončili sme na zemi. Dala som Harrymu cigaretu. Zapálila som si svoju a potom jeho. Dofajčili sme svoje cigarety, Marlboro Lights, a jednoducho sa to stalo. Začal ma bozkávať. Mal na sebe boxerky. Nebolo žiadne rozprávanie, žiadne slová. Bolo vzrušujúce, že sa to deje. Bolo vzrušujúce, že sa to dialo tak, ako sa to dialo. Boli sme preč pätnásť minút, ale sex trval len asi päť minút,“ vyhlásila šoférka bagru Walpole.

Tá je dnes vydatá a má dve deti. S Harrym sa zoznámila, keď pracovala ako robotníčka v stajniach na vidieckom sídle kráľa Karola III.

„Nemali sme to v úmysle a nebolo to vopred premyslené. Bol mladý. Boli sme čisto priatelia a bolo to trochu nemravné v tom zmysle, že sa to nemalo diať. Potom som ho ale chytila za zadok a udrela po ňom. Mal krásny zadok ako broskyňa pevný, ale bol mladý!“ tvrdí žena, ktorá je len o dva roky staršia ako Harry, v rozhovore pre Sunday Times.

Sasha súhlasila s tým, že prehovorí, pretože ju šokovalo, že sa dostala do Harryho knihy. „Nikto ma nevaroval, že tá noc bude v knihe, a Harry alebo jeho ľudia si ma mohli nájsť a povedať mi to, keby chceli. Vediem pokojný život a na toto nie som zvedavá!“ hnevá sa Sasha.