26. máj. 2023 o 09:30
mob, Koktejl

Nečakané zmeny! Zábranská nahradí víťazku Let's Dance: Vyfúkla jej kšeft?

placeholder
Herečka Martina Zábranská.
Zdroj: TV Markíza

V obľúbenom programe dôjde k zmene.

Domáce promi
26. máj. 2023 o 09:30
Nečakané zmeny! Zábranská nahradí víťazku Let's Dance: Vyfúkla jej kšeft?

V obľúbenom programe dôjde k zmene.

Verejnoprávna televízia chystá už štvrtú sériu obľúbenej letnej šou „S úsmevom po Slovensku“, ktorá však tento rok prejde zmenou. Divákov sprevádzala programom štvorica - Marián Čekovský, Boris Valábik, Dominika Kavaschová a Jana Kovalčíková. Poslednú menovanú tento rok nahradí herečka a moderátorka Martina Zábranská.

Keďže je veľkou fanúšičkou relácie RTVS, najskôr tomu nemohla uveriť, no potom bola z ponuky nadšená. Prečo sa televízia rozhodla nahradiť Janku Kovalčíkovú? „Prekvapilo ma, že práve ona ďalej nebude súčasťou tejto skladačky. Mám informáciu, že bola pracovne vyťažená. Je to česť, že ju môžem nahradiť,“ prezradila Zábranská pre Nový čas.

„S natáčaním sme štartovali ešte počas Let’s Dance a Janka bola veľmi zaneprázdnená. Možno si aj vydýchla,“ povedala detaily rodáčka z Bratislavy a dodala, že herecká kolegyňa jej stihla už na nových kolegov aj niečo nabonzovať: „Som fanúšikom celej partie, s ktorou budem cestovať. Každý z nich je moja krvná skupina. Janka mi dokonca prezradila, nakoľko je každý z nich súťaživý,“ zakončila.