28. feb. 2023 o 20:00
emd, Koktejl

Žena šokovala internet svojím zážitkom: Jej rande trvalo len 45 sekúnd!

placeholder
Mladá Rachel nemohla vôbec predpokladať, čo na rande zažije.
Zdroj: TikTok/@raychfayce

Rande sa konalo v piatok 13. januára, čo je podľa západných povier nešťastne zvolený dátum na takúto udalosť.

Zahraničie
28. feb. 2023 o 20:00
Žena šokovala internet svojím zážitkom: Jej rande trvalo len 45 sekúnd!

Rande sa konalo v piatok 13. januára, čo je podľa západných povier nešťastne zvolený dátum na takúto udalosť.

Rachel Wilsonová z Floridy sa mala v polovici januára po štyroch dňoch online konverzácie stretnúť s nápadníkom z portálu Hinge. Dvojica si vybrala miestny športový bar, kde si mohli objednať kuracie krídelká a dať si pivo.

Dvadsaťosemročná žena vysvetlila, že videla nápis o vozidlách zaparkovaných na nesprávnych miestach, ktoré sú pravidelne odťahované - takže sa jej zdalo normálne, že si jej rande išlo presunúť auto. Keď sa muž nevracal, Rachel sa vybrala pred reštauráciu, aby ho hľadala, píše Daily Mail.

„Moje rande z Hinge odišlo 45 sekúnd po stretnutí, aby preparkoval auto, ale potom mi napísal: Prepáč, necítil som sa na to,“ napísala vo virálnom príspevku na sociálnej sieti TikTok.

„Stála som pred reštauráciou a čakala som asi päť minút, kým som dostala tú správu. Nereagovala som na ňu, okamžite som vymazala jeho číslo a odvtedy sa mi neozval. Myslím, že keby som nebola sebavedomá osoba, úprimne by ma to zničilo, ale našťastie som veľmi istá a sebavedomá v tom, kto som, takže to neovplyvní môj prístup k randeniu v budúcnosti,“ povedala Rachel vo videu.

Žena z Floridy tvrdila, že pred stretnutím si nevšimla žiadne takzvané červené vlajky a že sa jej páčilo, keď muž čoskoro po zoznámení naplánoval, že sa uvidia. „Neznášam, keď sa s niekým zoznámite cez aplikáciu a večne sa len rozprávate, bez záväzných plánov na stretnutie,“ uviedla.

Rachel tvrdila, že sa pred muža len postavila a pozdravila ho pred tým, ako jej povedal, že musí presunúť svoje auto. Našťastie sa teraz mladá žena môže pozrieť späť na svoje katastrofálne rande a namiesto toho, aby sa nad hrozným zážitkom trápila, sa môže smiať. Tvorkyňa obsahu nazbierala za svoj príbeh takmer 511-tisíc lajkov a niekoľko tisíc komentárov, pričom mnohé z nich dokazujú, že išlo o bežnú záležitosť.

„Na mojom rande chlap predstieral, že má SM. Stalo sa mi to minulý týždeň,“ uviedla jedna žena na znak solidarity. „Raz mi chlap povedal, že si nechal v aute nabíjačku, povedala som mu, že ja jednu pri sebe mám, ale on tvrdil, že potrebuje špeciálnu nabíjačku. Pozorovala som ho, ako len tak odišiel a už sa nevrátil,“ znel ďalší komentár.

„Raz som bola na rande, muž ma vyzdvihol, a hneď ako sme prišli do reštaurácie, povedal, že ho zavolali do práce a nechal ma tam,“ napísala tretia žena. „Technicky vzaté, naozaj presunul auto. Ďaleko od teba a od reštaurácie a bližšie k svojmu domu,“ zavtipkoval ďalší komentujúci.