02. mar. 2023 o 18:00
aza, Koktejl

Žene sa nafúklo brucho, hneď si myslela, že je tehotná: Šokujúci výsledok testov!

placeholder
Holly celé týždne netušila, čo sa s ňou deje.
Zdroj: TikTok/hollslittlex

Najprv si myslela, že ide len o neškodné nadúvanie.

Zahraničie
02. mar. 2023 o 18:00
Žene sa nafúklo brucho, hneď si myslela, že je tehotná: Šokujúci výsledok testov!

Najprv si myslela, že ide len o neškodné nadúvanie.

Žene sa objavil na bruchu hrbolček, trvalo celú večnosť, kým zistila, čo sa s ňou deje. Ako píše The Sun, Holly najprv postrehla hrbolček na bruchu a okamžite si myslela, že je tehotná. Preto si spravila tehotenský test, ktorý však vyšiel negatívny. Aj napriek negatívnemu testu sa nič nemenilo a hrbol nezmizol, a tak sa zúfalá Holly rozhodla spraviť si ešte jeden tehotenský test. Na jej prekvapenie, aj ten vyšiel negatívny. Keď konečne zistila, čo sa s ňou deje, nemohla tomu uveriť!

Napriek dvom negatívnym testom sa Holly napokon dozvedela, že je predsa len tehotná. Na sociálnej sieti TikTok sa rozhodla podeliť o celý svoj príbeh. Vo videu vysvetľuje, ako zistila, že čaká bábätko po tom, čo si niekoľko týždňov myslela, že jej brucho je zväčšené len kvôli nadúvaniu. „Poslala som fotku kamarátke so slovami 'Niekto ma musí presvedčiť, že nie som tehotná, pretože test to nezvláda',” vysvetlila Holly.

„Samozrejme, že som si urobila dva testy, oba boli negatívne. Nestretávala som sa s nikým z mojich priateľov ani rodiny, takže mi nikto nemohol povedať 'Dievča, máš tam dieťa',” hovorí vo videu Holly. Až dva týždne po tom, čo poslala fotku kamarátke, mala konečne pozitívny test. „Takže som si v pohode žila svoj život s touto hrčou počas lockdownu a myslela som si, že je to normálne,” povedala.

V sekcii s komentármi sa roztrhlo vrece s reakciami ostatných užívateľov sociálnej siete. Mnohé ženy sa jej nečudovali, že testom verila. „Keby mi test ukáže, že nie som tehotná, potom by som mu tiež verila,” komentovala video jedna osoba. „Myslela som si, že je to malá hrčka, ale sakra,” dodala ďalšia. „Naozaj neviem, ale tie 2 negatívne testy ma presvedčili,” napísala ďalšia osoba. „Poznámka pre seba: nekupuj si lacné tehotenské testy,” reagovala Holly.