22. jan. 2024 o 20:00
izabela, Koktejl

Namiesto svadby pohreb, nevesta († 38) sa sťažovala na bolesti brucha: Náhla smrť!

placeholder
Kirsten tragicky zahynula.
Zdroj: GoFundMe

Zomrela 9. januára.

Zaujímavosti
22. jan. 2024 o 20:00
Namiesto svadby pohreb, nevesta († 38) sa sťažovala na bolesti brucha: Náhla smrť!

Zomrela 9. januára.

Budúca nevesta Kirsten Martin († 38) sa už nevedela dočkať veľkého dňa. Namiesto svadby však riešia jej najbližší pohreb. Žene sa stala osudnou sepsa, ktorá ju zabila 9. januára, informuje o tom denník The Sun.

Priatelia a členovia rodiny ju opísali ako úžasnú ľudskú bytosť s obrovským srdcom. Britku Kirsten, ktorá sa mala v novembri vydávať, začali koncom roka 2023 trápiť bolesti brucha. Keď jedného dňa neprišla do práce, jej kolega a snúbenec Ant Johnson ju okamžite išiel skontrolovať. Zdravotný stav ženy sa zhoršil natoľko, že vianočné sviatky strávila v nemocnici.

S otcom a snúbencom si na návšteve 25. decembra ešte stihli vymeniť drobné darčeky. Kirsten o pár hodín neskôr začala ťažko dýchať a v noci ju uviedli do umelého spánku. Lekári si neboli istí či prežije noc. Zvládla to, no jej stav bol ako na horskej dráhe. Druhý deň nového roka sa rodina opäť obávala najhoršieho. Napokon zomrela 9. januára. Ant uviedol, že príčinou smrti bolo zlyhanie orgánov a nedostatok kyslíka v dôsledku sepsy, život ohrozujúcej reakcie na infekciu.

„Je to jednoducho šialené, ako môže byť život tak rýchlo fuč, len kvôli tomu, že vaše vlastné telo zlyhalo. Mala problémy s bruchom, ale s Kirsten sme si mysleli, že sú to len klasické ženské problémy," prezradil zronený snúbenec.