15. mar. 2024 o 12:26
krsk, Koktejl

Šokujúce video z Bratislavy! Kolobežkár počas jazdy odpadol: Z činu okoloidúceho vám vzkypí žlč

placeholder
Muž sa od okoloidúceho nedočkal pomoci.
Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Otrasná ukážka bezcitnosti.

Domáce krimi
15. mar. 2024 o 12:26
Šokujúce video z Bratislavy! Kolobežkár počas jazdy odpadol: Z činu okoloidúceho vám vzkypí žlč

Otrasná ukážka bezcitnosti.

Prípad, ktorý šokuje každého Slováka, sa mal odohrať v hlavnom meste minulý mesiac. Podľa záberov polície mladý muž na kolobežke stratil počas jazdy v nočných hodinách vedomie, odpadol a zostal bezvládne ležať na vozovke. Ťažkú situáciu zneužil iný muž, ktorý ho namiesto pomoci okradol.

"Neznámy muž k nemu pristúpil, prehľadal mu vrecká a odcudzil mu mobilný telefón. Poškodenému bezvládnemu mužovi však nepomohol, nechal ho ležať na ceste a z miesta odišiel. Zranenému mužovi poskytli následne pomoc náhodní okoloidúci," informuje na sociálnej sieti polícia.

Zo strany povereného príslušníka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I je v tejto súvislosti už vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže v súbehu s trestným činom neposkytnutia prvej pomoci.

Polícia navyše pátra po totožnosti muža na videu. Vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k jeho totožnosti, súčasnému pohybu alebo pobytu, aby ich oznámili na: bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, formou súkromnej správy na FB profile polície.