27. mar. 2023 o 18:00
aza, Koktejl

Hororový nález v rodinnom dome: Alexandra († 9) a Maxima († 7) objavili uškrtených!

placeholder
Nadju De Jager a jej synov našli mŕtvych.
Zdroj: Profimedia

Tragická smrť malých chlapčekov a ich matky sa vyšetruje.

Zahraničie
27. mar. 2023 o 18:00
Hororový nález v rodinnom dome: Alexandra († 9) a Maxima († 7) objavili uškrtených!

Tragická smrť malých chlapčekov a ich matky sa vyšetruje.

Podľa denníka The Sun, bola polícia privolaná do rodinného domu 9. marca, na základe oznámenia. Dvaja chlapci boli nájdení uškrtení vo svojej izbe, zatiaľ čo ich mamu našli obesenú, zaznelo pri vyšetrovaní.

Štyridsaťsedem ročnú Nadju De Jager objavili mŕtvu doma v Belvedere v juhovýchodnom Londýne spolu s 9-ročným Alexandrom a 7-ročným Maximom. Policajti potvrdili, že v súvislosti s touto tragédiou po nikom inom nepátrajú. Maxima našli mŕtveho na posteli, zatiaľ čo Alexander ležal na podlahe vedľa neho. Ich telá formálne identifikoval ich otec.

Pitva určila predbežnú príčinu smrti ako stlačenie krku pod väzmi, pričom sa čaká na ďalšie vyšetrovanie. Nadja bola identifikovaná na základe zubných záznamov. Vyšetrovanie bolo odročené pred riadnym pojednávaním, ktoré zatiaľ nebolo stanovené.

Nadju De Jager a jej synov našli mŕtvych.
Nadju De Jager a jej synov našli mŕtvych.
Zdroj: Profimedia

Nadja, ktorá hovorila chorvátsky, španielsky a anglicky, viedla spolu so svojím manželom realitnú spoločnosť predtým, ako sa vzdal funkcie riaditeľa. Tesne pred tragédiou boli chlapci zachytení na srdcervúcich videách, na ktorých sa obaja hrajú doma len niekoľko mesiacov predtým, ako ich našli mŕtvych. Po tomto smutnom náleze sa rodine začali hrnúť odkazy od známych.

„Rodine Alexa a Maxyho. Vyjadrujeme hlbokú sústrasť nad stratou vašich krásnych chlapcov a ich mamy. Myslíme na vás. S láskou Mandaliovci,” písalo sa v jednom zo srdcervúcich odkazov. „Budete mi chýbať v triede a keď sme sa hrali hry. Ahoj, s láskou Noah,” napísal ich spolužiak. Belvedere Infant and Junior School tiež vzdala hold milujúcim a starostlivým žiakom Alexandrovi a Maximovi.

„Alex a Max boli skutočne úžasnými členmi našej školy a budeme na nich spomínať s veľkou láskou. Boli to milujúci a starostliví chlapci, ktorí sa veľmi chceli vzdelávať. Obaja boli vzornými žiakmi a bolo jasné, že si navzájom boli najlepšími priateľmi. Budú nesmierne chýbať žiakom aj zamestnancom a navždy zostanú súčasťou našich sŕdc v Belvedere,” uviedla vo svojom vyhlásení škola.

„V tomto ťažkom období vyjadrujeme rodine a ich priateľom hlbokú sústrasť a v pravý čas sa s nimi podelíme o podrobnosti o dôstojnej spomienke na bratov v Belvedere. V súčasnosti je našou bezprostrednou prioritou zabezpečiť podporu pre deti a zamestnancov, aby sme im pomohli vyrovnať sa s tým, čo sa stalo, a to aj prostredníctvom špecializovaného poradenstva. Belvedere je srdečné a milujúce miesto a spoločne to zvládneme,” uzavrela škola.