18. apr. 2023 o 13:00
mob, Koktejl

Toto nemal nikto vedieť! Exfutbalista Ján Ďurica na rovinu: Tak som sa pos**l!

placeholder
Bývalý slovenský futbalista Ján Ďurica.
Zdroj: Instagram/jd4football

Toto by každý nepriznal.

Domáci šport
18. apr. 2023 o 13:00
Toto nemal nikto vedieť! Exfutbalista Ján Ďurica na rovinu: Tak som sa pos**l!

Toto by každý nepriznal.

Obranca Ján Ďurica (41) bol dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou slovenskej futbalovej futbalovej reprezentácie. Rodák z Dunajskej Stredy odohral počas svojej kariéry stovky nezabudnuteľných zápasov na klubovej i reprezentačnej scéne. Zahral si Ligu majstrov či Európsku ligu UEFA, štartoval na MS 2010 v JAR i ME 2016 vo Francúzsku.

Po úspešnom účinkovaní v Artmedii Petržalka sa rozhodol vyskúšať zahraničné angažmá a tak v roku 2006 prestúpil do ruského klubu Saturn Ramenskoe. S novým tímom absolvoval ešte pred sezónou sústredenie v Turecku, kam vôbec nechcel ísť a ostať radšej doma. Nakoniec strávil v Rusku 10 rokov, aj s krátkym hosťovaním v nemeckom klube Hannover 96.

V podcaste JERGY talks prehovoril o nepríjemnosti, ktorá sa mu stala počas jeho prvých dní v Saturne. „Vtedy sa akurát šírila vzduchom vtáčia chrípka a my sme v ten deň mali dva tréningy. Prvý v pohode, potom sme mali obed a ja som si dal kura. Po odpočinku sme mali ďalší tréning a ja už som cítil, že niečo nie je v poriadku,“ začal Ďurica.

„Boli to kondičné tréningy, takže sme iba behali a posledné cvičenie bolo také, že sme mali štyri kužele a behali sme do ‚elka‘. No, a ja som už len dobehol jednu a povedal som si, že toto už nevydržím. Tak som sa pos**l. Posledných päť ‚eliek‘ som išiel pos**tý a posledný, aby to necítili. Keď skončil tréning, kouč nám povedal, aby sme si posadali, čo som, samozrejme, neurobil,“ priznáva bývalý reprezentant.

„Po tréningu som ako prvý šprintoval na izbu a prepral si tie veci, predtým ako som ich odovzdal kustódovi, ktorý ich chodí zbierať a dáva ich prať,“ zakončil rodák z Dunajskej Stredy, ktorý dodáva, že za tým bolo zrejme viac faktorov - nervozita, noc predtým nespal a do toho ešte vtáčia chrípka.