Správy
photo Foto
video Video
31. jan. 2023 o 18:00
lv, Koktejl

Žena si pozrela VIDEO z pôrodu, skoro odpadla: Neuveriteľné, čo robil jej muž!

placeholder
Nič netušiaca mamička počas pôrodu, Sarah Griffith.
Zdroj: TikTok/griffithsarah_

Odpustili by ste mu?

Správy
31. jan. 2023 o 18:00
Žena si pozrela VIDEO z pôrodu, skoro odpadla: Neuveriteľné, čo robil jej muž!

Odpustili by ste mu?

Novopečená mamička zostala rozčúlená, keď si prezrela video, ktoré jej partner natočil počas pôrodu, pretože počas nakrúcania zapol škaredý psí filter. Sarah Griffith si myslela, že jej partner zachytil milé zábery výnimočného okamihu, ale keď si ich po pôrode pozrela, zažila šok, píše britský Mirror.

Na video dal filter, ktorý jej na tvár umiestnil grafiku bezsrstého a vychudnutého psa. Našťastie to však videla z tej vtipnej stránky. Neskôr klip zdieľala na TikToku a vysvetlila, že ide o ich spoločný obľúbený filter. Čoskoro ju zaplavili komentáre od ľudí, ktorí ju chválili za to, že si zachovala chladnú hlavu.

„Predstavte si: Rodíte a myslíte si, že váš manžel si pre vás zaobstaráva sentimentálne zábery, na ktoré sa môžete pozerať," popísala video Sarah. Na krátkom videu je vidieť, ako Sarah leží na posteli so skríženými rukami, zatiaľ čo sa jej partner snaží upútať jej pozornosť. Potom sa k nemu otočí a ukáže gesto na znamenie mieru a on okomentuje, že je to pekné, akoby zachytával skutočné zábery.

„Na jeho obranu treba povedať, že toto je náš obľúbený Snapchat filter," napísala Sarah v komentároch. Klip bol zobrazený viac ako miliónkrát a získal množstvo komentárov od fanúšikov. „To je smiešne," píše sa v jednom z nich. „Mŕtvy muž," napísala komentújca. „Môj manžel mi urobil to isté," pridala sa používateľka sociálnej siete. „Toto by môj muž urobil len preto, aby ma rozosmial," znel ďalší komentár. „Určite ma to rozosmialo," napokon odpovedala Sarah na TikToku.