12. apr. 2023 o 06:23
TASR, žani, Koktejl

Polícia pátrala po bývalom futbalistovi Interu Bratislava: Našli ho neskoro!

placeholder
Nezvestného futbalistu Kunza našli bez známok života.
Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Smutný záver pátrania.

Domáce krimi
12. apr. 2023 o 06:23
Polícia pátrala po bývalom futbalistovi Interu Bratislava: Našli ho neskoro!

Smutný záver pátrania.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku pátrali po 48-ročnom Radoslavovi Kunzovi trvale bytom Slovenský Grob. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. Muž odišiel 9. apríla v čase 2.30 h miesta dopravnej nehody z Chorvátskeho Grobu z Triblavinskej ulice na neznáme miesto a nedal o sebe vedieť.

Rodina sa obrátila na Záchranný systém Slovensko, ktorý o tom informoval na sociálnej sieti. Telo našli v utorok 11.apríla. "Nezvestný muž bol dnes podvečer nájdený políciou, žiaľ už neskoro. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť," napísali.

Informáciu priniesla televízia Joj. Podľa ich zistení mala futbalistu po nehode ošetriť náhodná okoloidúca, keďže krvácal z ucha. Neskôr ho zachytili kamery a následne sa po ňom zľahla zem.

Bývalý profesionálny futbalista pôsobil v minulosti ako kapitán Interu Bratislava. Neskôr sa stal trénerom klubu v Slovenskom Grobe. "Naposledy som ho videl v piatok, hrali sme zápas. Odvtedy sme spolu neboli. On odišiel zo zápasu a neviem, čo sa vlastne udialo, lebo sa to stalo v noci. Je to bezproblémový, príjemný chlap," uviedol pre televíziu prezident futbalového klubu Slovenský Grob Jaroslav Minarovič.