02. mar. 2023 o 20:00
aza, Koktejl

Žena išla na plastiku do Turecka, skoro zomrela: Prebudenie ako z hororu!

placeholder
Sophie sa podelila o svoje fotky po zákroku na sociálnej sieti TikTok.
Zdroj: TikTok/sophiadeweyx

Hrozivé následky po zákroku.

Zahraničie
02. mar. 2023 o 20:00
Žena išla na plastiku do Turecka, skoro zomrela: Prebudenie ako z hororu!

Hrozivé následky po zákroku.

Žena sa rozhodla ísť na plastickú operáciu, to ešte netušila, čo ju čaká. Podľa denníku The Sun cestovala kvôli zákroku až do Turecka. Sophie Dewey, mladá mamička dvoch detí, sa na portáli TikTok zdôverila so svojou nočnou morou v podobe brazílskeho liftingu zadku. BBL, z anglického Brazilian Butt Lift, je operácia, pri ktorej sa odoberie tuk z brucha, bokov, spodnej časti chrbta alebo stehien a vloží sa do zadku ako výplň.

Vo videu, ktoré sa stalo virálnym a nazbieralo neuveriteľných 1,4 milióna zhliadnutí, Sophie vysvetlila, že po tom, čo išla v Turecku pod nôž, takmer zomrela. „Často sa ma pýtajú, čo sa stalo po mojom BBL. Rozhodujte sa opatrne a buďte si vedomí rizík,” napísala do titulku videa. „Keď som išla do Turecka na BBL, takmer som zomrela,” pokračovala Sophie.

Vo videu bolo vidieť biele plachty na posteli, ktoré boli pokryté krvou, po tom ako sa zobudila po operácii. „Zobudila som sa trochu traumatizovaná,” povedala Sophie, ktorá bola okamžite pripravená cestovať domov, avšak niečo jej v tom zabránilo. „Môj bok začal byť veľmi horúci,” vysvetlila. Následne zdieľala fotografiu svojej nohy, na ktorej sa jej vytvorila veľká hrča. Museli ju urgentne operovať.

„Zobudila som sa v nemocnici po núdzovej operácii. Ach bože… mala som sepsu!” potvrdila najhoršie, keď ležala na nemocničnom lôžku. Potom musela podstúpiť ďalšiu operáciu. Po nej dala na sociálnej sieti všetkým vedieť, že jej je oveľa lepšie. Vysvetlila, že po dvoch týždňoch bola opäť schopná chodiť a mohla opustiť nemocnicu. „Som šťastná, že žijem a môžem odísť. Všetci zamestnanci boli úžasní, som veľmi vďačná,” povedala Sophie.

Neskôr pridala ďalšie video, v ktorom sa natáčala v zrkadle, aby ukázala svoju novú postavu a veľký zadok. „Hlúpe dievča. Už to nikdy neurobím,” napísala do popisu videa. Sophiino video očividne šokovalo mnohých, keďže nazbieralo neuveriteľných 163,4-tisíc lajkov, 2 223 komentárov a 4 820 zdieľaní. Používatelia sociálnych médií sa rýchlo zapojili do diskusie v sekcii s komentármi, aby sa podelili o svoju podporu a zdôraznili nebezpečenstvo takéhoto zákroku.

„Som rád, že sa ti darí lepšie, kráska, muselo to byť traumatizujúce,” uviedol jeden z nich. „Dievča, s ktorým som pracoval, bohužiaľ počas tohto zákroku zomrelo. Prosím všetkých, aby to nepodstupovali,” napísal ďalší. „To je také strašné!! Som rada, že si to zvládla,” pridala sa tretia komentujúca. „Nikdy by som neriskovala svoje zdravie, aby som sa prispôsobila neustále sa meniacim štandardom krásy a tela. Dúfam, že si už v poriadku?” poznamenala ďalšia.