28. mar. 2024 o 04:30
Koktejl

Bezsenná noc u manželov Kubovčíkovcov! V noci počuli čudné zvuky

Čo sa stalo?

Celebrity
28. mar. 2024 o 04:30
Bezsenná noc u manželov Kubovčíkovcov! V noci počuli čudné zvuky

Čo sa stalo?

Už vo štvrtok 28. marca večer o 20.30 h si môžete pozrieť na Jednotke premiérovú epizódu obľúbenej relácie Hit roka. Moderátor Ján Žgravčák privíta v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Mateja SAJFA Cifru a Michala Kubovčíka. Zaspomíname si na roky 1983, 1964, 1989.

Detské vysielačky sú prenosným komunikačným zariadením, ktoré rozširuje hranice detských hier a zároveň umožňuje rodičom udržiavať kontakt s deťmi pri hraní vonku alebo na dovolenke v oblastiach, kde je slabý mobilný signál. Väčšina modelov má jednoduché tlačidlá a funkcie, ako je push-to-talk, ktoré deťom umožňujú ľahko komunikovať. Niekedy sú vybavené aj bezpečnostnými funkciami, ako sú blokovanie nežiaducich kanálov a nastavenie hlasitosti.

Horšie je, ak sa detská vysielačka pripojí na cudziu frekvenciu. A to dokáže spôsobiť šok! Michal Kubovčík v krátkej ukážke prezradí, čo sa stalo v jeho rodine, keď chlapci takúto hračku dostali od známych. O čo presne išlo? Pozrite si ukážku a určite sa zabavíte. Nenechajte si však ujsť celú reláciu Hit roka už vo štvrtok večer o 20.30 h na Jednotke!