14. apr. 2024 o 11:00
jž, Koktejl

Kollárova Laura to povedala bez okolkov: Prečo sa neukazujem s Borisom!

placeholder
Laura vysvetlila, prečo neukazuje Borisa.
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_, TASR

Vysvetlila to jednoznačne.

Domáce promi
14. apr. 2024 o 11:00
Kollárova Laura to povedala bez okolkov: Prečo sa neukazujem s Borisom!

Vysvetlila to jednoznačne.

Známy multiotecko Boris Kollár (58) má aktuálne po boku krásnu blondínku Lauru Vizváryovú. Hoci medzi Laurou a Kollárovou najstaršou dcérou Sašou nie je veľký vekový rozdiel, Borisa dala poriadne do laty.

Vtipne to prezradil aj sám Boris v relácii Smotánka. "Čo tu robím? Mám takú priateľku, ktorá je strašne despotická, panovačná a rozkazuje mi. Najprv sa postarala o tom, aby som stratil všetkých kamarátov, potom vyhlásila, že ona je jediný môj kamarát a povedala, že dnes sa ide sem. Takže som tu," hovoril Boris na Valentína a Laura sa smiala vedľa neho.

Laura porodila Borisovi synčeka Abnerka v júli 2023 a odvtedy dvojica trávi väčšinu času spolu. Zdá sa, že je to skutočne vážne, pretože Boris si dokonca pridal fotku s Laurou z Dubaja, kde trávia dosť času, aj na sociálnu sieť. Laura na svojom profile však s ním fotku nemá, hoci jej verní sledovatelia vedia, že s ním pravidelne pridáva videá aj fotky na príbeh.

Na sociálnej sieti dala Laura možnosť svojim sledovateľom, nech sa jej pýtajú otázky. Jedného z nich zaujímalo, prečo nikde neukazuje Borisa. "A načo? Keď budeme mať peknú fotku. Ale ja väčšinou fotím len malého," odpovedala jednoducho Vizváryová.