20. sep. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Zlatica a Patrik Švajdovci priznali hádky: Dusno v Televíznych novinách! Všimli ste si to aj vy?

placeholder
Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda
Zdroj: instagram/zlaticapuskarova

Prezradí ich niečo, čo by ste si ani nevšimli.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 13:00
Zlatica a Patrik Švajdovci priznali hádky: Dusno v Televíznych novinách! Všimli ste si to aj vy?

Prezradí ich niečo, čo by ste si ani nevšimli.

Zlatica Švajdová Puškárová (46) a Patrik Švajda (51) sú dlhé roky tvárami televízie Markíza. Obľúbení moderátori tvoria pár už neuveriteľných 23 rokov a zoznámili sa práve v milovanej práci. Ako povedala blondínka pre časopis Život, napriek tomu, že sú manželia aj kolegovia, nevzniká medzi nimi ponorka.

Už sa ale zopárkrát ocitli v situácii, kedy boli pohádaní a museli spolu vysielať. "Ale aj na to sme si už v podstate zvykli, lebo aj to prináša manželský život. Samozrejme, nedeje sa to často. Sme profesionáli a sú­kromie si do práce neťaháme," prezradila ostrieľaná markizáčka. Napriek tomu si to pozorní diváci môžu všimnúť. "Keď sme v správach pohádaní, dá sa to odpozorovať tak, že sa na Patrika na úvod vôbec nepozriem," dodala so smiechom.

"Oči má zapichnuté v obrazovke pred sebou. Ale ja už počas dňa viem, ako sa bude vo vysielaní tváriť. Zlatku už mám po tých 23 rokoch prečítanú od a po z," doplnil ju manžel. Zlatica má však podľa vlastných slov šťastnú povahu, ktorá jej bráni dlho sa hnevať.

Aj to je jednej z pilierov ich šťastného manželstva. Rovnako ako smiech a synovia. "Deti chcú mať spokojných rodičov a my s Paťom im chceme dať do života také skvelé zázemie, aké sme obidvaja našli v živote našich rodičov," upresnila. Moderátorka porodila manželovi dvoch synov, Lea (13) a Adamka (6). Zo staršieho vyrastá nádejný hokejista a mladší začal od septembra chodiť do prvej triedy.