Domáce promi
photo Foto
video Video
08. apr. 2024 o 05:00
jž, Koktejl

Vačková zašla v Thajsku na klasický trh: Odpadnete, koľko tam stojí mango či krevety!

Tie sumy sú až neuveriteľné.

Domáce promi
08. apr. 2024 o 05:00
Vačková zašla v Thajsku na klasický trh: Odpadnete, koľko tam stojí mango či krevety!

Tie sumy sú až neuveriteľné.

Ideálne strávenie veľkonočných sviatkov si každý z nás predstavuje inak. Niektorí nemôžu dopustiť na tradície a každoročne sa tešia na šibačku a iní zas využívajú práve toto obdobie na dovolenku.

Do exotiky sa vybrala aj herečka Zuzana Vačková (55), konkrétne do Thajska. Na dovolenke ju sprevádza jej krásna dcéra Mária (19) a ich blízka rodina, cestovateľka Pamela, ktorá tu dokonca nejaký čas aj žije. Na svoju dámsku jazdu si zvolili jedno z najpopulárnejších miest v Thajsku - ostrov Phuket.

Na ostrov išla Zuzana ešte počas svojej výzvy na chudnutie, preto bolo pre ňu dôležité dodržiavanie stravy. Keďže nebývajú v klasickom hoteli, ak sa nenajedia v meste, varia si. "Thajsko. Celé dni v plavkách, jedlo v maličkých reštauráciách úplne fantastické za pár bahtov, milí ľudia, masáže, ovocie, slnko, more," napísala Vačková na sociálnu sieť.

Dievčatá sa rozhodli pripraviť si thajskú polievku Tom Yum a pre potraviny sa vybrali priamo na klasický trh. Zatiaľ čo u nás sú exotické potraviny drahšou záležitosťou v Thajsku sú bežnou surovinou a z tých cien sa vám zatočí hlava.

V porovnaní s cenami týchto potravín na Slovensku je to až neuveriteľné. Mango tu kúpite od 1,26 eura do 2,53 eura, marakuju za 2 eurá, mangostán za 8,87 eura a ananás za 0,25 eura. Všetky ceny sú za kilo daného produktu.

Okrem ovocia kúpila Zuzana aj 12 kreviet len za 2,53 eura, liter čerstvého kokosového mlieka a 0,75 litra smotany za 2,96 eura. Pri pohľade na šťavnaté ovocie sa vám začnú hneď zbiehať sliny, presvedčte sa sami vo videu nad článkom. Foto nájdete v galérii.