22. feb. 2024 o 12:00
krsk, Koktejl

Bizár na bratislavských internátoch: Záhadný labužník robí TOTO rovno na WC!

placeholder
Študenti ostali znechutení.
Zdroj: Facebook/Mladosť ~ Šturak ~ Átriaky ~ Manželáky

Také niečo by na záchodoch čakal málokto.

Zaujímavosti
22. feb. 2024 o 12:00
Bizár na bratislavských internátoch: Záhadný labužník robí TOTO rovno na WC!

Také niečo by na záchodoch čakal málokto.

Vysokoškolské internáty sú často dejiskom rôznych bizarných situácií a miestom, kde sa udeje aj nepredstaviteľné. Poznajú to študenti, ktorí dochádzajú do Bratislavy. Z toho, čo sa tam ale deje najnovšie, sú poriadne zhnusení. Ako v spoločnej skupinke na Facebooku informoval mladý Slovák, vyčíňa tam osoba, ktorá si pochutnáva na kuracích krídelkách priamo na toaletách. Kosti tam následne nechá na zemi.

"Človek, ktorý zanechal odkaz, to už bral príliš osobne. Pravda je, že skoro každý týždeň toto ten človek robí, ak je v tejto skupine, rád by som ho požiadal, aby s tým prestal. Keď je to troll, tak naozaj neviem, čo je na tomto vtipné, nech myslí aj na ostatných a aj na upratovačky, ktoré to musia za neho upratať. Ak je to porucha osobnosti, prosím vyhľadaj odbornú pomoc," odkázal neznámemu labužníkovi a odfotil odkaz aj kosti.

Obyvateľovi internátu, ktorého spomínal, už poriadne praskli nervy. "Aký úchyl toto robí??? Rob to svojej mame doma!!! P. S. Daj sa liečiť, k**t. Daj sa psychoanalyzovať Freudom. B**erant," nebral si servítku na odkaze opretom o WC. Fotku z internátov nájdete v galérii pod článkom.