Šou, ktorá pobláznila státisíce divákov na Slovensku, pokračuje aj túto nedeľu 15. decembra o 20.30 h na Jednotke s premiérovou štvrtou sériou. V semifinále budú amatérski pekári piecť všetko naopak – odpaľované cesto na slano, technickú výzvu bez receptu a torty, ktoré budú visieť dole hlavou. Kto zabojuje o titul Majstra pekára a kto bude musieť súťaž opustiť tesne pred bránami finále, uvidia diváci už v nedeľu večer.
Sympatická pekárka Janka vie vždy prekvapiť netradičnými surovinami, ktoré ozvláštnia jej pekárske výtvory. Inak tomu nebude ani v semifinále, kedy jej torte pridá špecifickú chuť zemolez.
Tým veľmi poteší porotkyňu Petru Tóthovú, ktorá je veľkou fanúšičkou tejto plodiny. Ak ste však o zemoleze dodnes ešte nepočuli, nevadí! V šou Pečie celé Slovensko sa o nej dozviete všetko. Pozrite si v ukážke, čo je zemolez, a nenechajte si ujsť semifinále štvrtej série šou Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20.30 h na Jednotke!